sursa foto:  b1.ro

Alexandru Cumpănașu desființează ultimele atacuri: ‘Nu am predat niciodată la SNSPA’/’Muncesc de la 16 ani’

După ce a fost atacat cu privire la colaborarea cu SNSPA și la averea pe care a declarat-o, Alexandru Cumpănașu a reacționat dur pe pagina de Facebook.

Cumpănașu spune că nu a predat niciodată la SNSPA și că a fost expert în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

Mai mult, cu privire la averea sa, Alexandru Cumpănașu susține că e singurul candidat care nu și-a ascuns averea prin interpuși.

„Un sistem infernal s-a activat din momentul în care mi-am depus candidatura. Mafia transpartinică din România și-a dat mâna pentru a ataca un singur candidat, cel mai PUTERNIC: Alexandru Cumpănașu. De ieri mi-am asumat realizarea HĂRȚII INFRACȚIONALE din ROMÂNIA, ce cuprinde legăturile dintre clanurile interlope cu poliția, parchetul, oameni politici și din administrație și mass media, iar acest lucru i-a făcut să intre în crize de isterie. S-au lansat în acuzații false la adresa mea (spre exemplu Realitatea TV, citându-l pe Daniel Breaz cum că nu aș avea diplomă de bacalaureat și multe alte ticăloșii) pe motivul că sunt singurul candidat care crește în sondaje. Cu privire la MINCIUNILE zilei, fac următoarele precizări:

1. Colaborarea mea cu SNSPA a fost una legală, corectă și transparentă. Nu am predat niciodată la SNSPA, ci am fost expert în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, colaborare pe care am încheiat-o în anul 2018, ca urmare a îndeplinirii obiectivelor.
Avertizez SNSPA să nu se joace cu imaginea unui candidat la Președinția României, cu atât mai mult cu cât am avut doar calitatea de angajat, iar în măsura în care continuă să facă jocuri politice voi depune plângere penală pe numele tuturor celor care îmi afectează dreptul la imagine și cariera profesională.

2. Cu privire la declarația de avere sunt singurul candidat care a dat dovadă de transparență, neascunzându-și averea prin interpuși, și care va lupta până la capăt pentru adevăr. Muncesc de la vârsta de 16 ani, mi-am sacrificat viața pentru muncă și nu voi permite nimănui să mă denigreze pe mine sau familia mea!
Voi depune plângeri penale și îi voi ataca în instanță pe toți cei care mai formulează o singură acuzație la adresa mea fără să aibă probe și voi demonstra că unii proprietari de media nu sunt nici pe departe străini de clanurile interlope și mafioții din România. Ba mai mult, voi dovedi că funcționează în ILEGALITATE și sunt prizonierii sistemului, în acest moment, acționând la ordin împotriva mea. Dovada cea mai clară este faptul că nu mi se dă dreptul de a mă exprima cu privire la subiectele ce mă privesc pe mine și familia mea și sunt executat public fără să mă pot apăra.

SINGURUL OBIECTIV AL ACESTUI LINȘAJ MEDIATIC este RENUNȚAREA MEA LA CANDIDATURĂ. Am pentru acest sistem ticălos un singur mesaj: MOR CU VOI DE GÂT! NU RENUNȚ LA CANDIDATURĂ ȘI VOI DEVOALA ÎNTREAGA MAFIE DIN ROMÂNIA!!!

#OriNoiOriEi
#oRomaniefaraclanuri

București, 26.09.2019”, a reacționat Cumpănașu.

Vezi și

Vești bune pentru magistrați! Ar putea primi un nou tip de ajutor

Sorina Matei pune foc pe cazul Caracal: ‘Ține să se facă de râs până la final’/Dezvăluire după ce s-a anunțat că FBI intervine în anchetă

Nucleara în Poliție, după cazul Caracal: Reînvie un serviciu!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare