sursa foto:  evz.ro

Amănuntul nespus despre bona care l-a jefuit pe Vanghelie

Bona familiei Vanghelie a dat lovitura în weekendul trecut. Ea a părăsit casa lui Marian Vanghelie și a Oanei Mizil cu o sumă considerabilă.

Sâmbătă, angajata filipineză a lui Vanghelie a dispărut de la domiciul familiei fostului primar, luând cu ea bani și bijuterii cu diamante. Prejudiciul este estimat la 50.000 de euro.

Potrivit unor surse ale Click, filipineza nu a fost la prima faptă de acest gen. Ea a mai fost concediată de alte familii de români, pentru că a furat.

„Din câte ştim această bonă a mai fost în casele altor familii de români şi a fost dată afară sau a fugit aşa cum a făcut şi acum. Nu ştiu pe ce filieră a ajuns iar în România ca să dea o nouă lovitură. Ea a ajuns în casa Oanei Mizil şi a lui Marian Vanghelie ca să aibă grijă de fetiţă, dar se pare că avea cu totul altceva în minte şi nu l-a lăsat până ce nu şi-a dus planul la îndeplinire”, au declarat persoane apropiate familiei Vanghelie, pentru tabloidul citat.

Vezi și A murit cel mai vârstnic miliardar al lumii! Afacerile uriașe pe care le avea România

Război în PSD! Un personaj cheie dat afară din partid. Acum e noul Cioloș

Care ar fi adevărata avere a Ilenei Ciuculete

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ
  • kiss vasile iuliu

    Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: vasileiuliu@gmail.com

  • Zoltan Kis

    De ce nu pune cineva intrebarea ?Au platit acesti indivizi retributia convenita acestei personae?Este o practica obisnuita ca politicienii corupti ori afaceristii Romani sa NU plateasca retributia cuvenita celor care au muncit la ei.Eu sunt perfect de acord cu Filipineza care a plecat cu banii.A avut motivele ei intemeiate.

  • mircea

    din ce traiesc tiganii acestia,nu din ciordeala,mangleala???toata satra au 3 bone,din ce sunt platite,de unde sunt banii de chirie???aici nu vine DNA???pai ce are curaj cineva sa se atinga da tiganime doar sunt protejatii lu Ba$e$cu si Joyanys


articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.