sursa foto:  agrointel.ro

Schimbare la vârful piramidei! Cine a devenit cel mai mare angajator din privat – Peste 1.000 de posturi, scoase la concurs în 2018

Schimbare la vârful piramidei! Un gigant german a devenit cel mai mare angajator din mediul privat, după ce a angajat încă 1.500 de persoane anul trecut.

Diviziile din România ale grupului german Continental au atins o forță de muncă cumulată de 19.700 de angajați, cea mai mare a unui angajator privat. În 2017, compania a recrutat încă 1.500 de persoane, precizează Capital.

Mai mult, în acest an, Continental și-a propus să angajeze peste 1.000 de oameni,

„În 2017, am angajat 1.500 de colegi noi, care fac parte acum din marea familie Continental. În 2018 intenţionăm să creştem echipa cu peste 1.000 de persoane, în locuri de muncă precum software şi IT & C, inginerie electrică şi mecanică, inginerie de proces, operatori în aria de producţie. Vizăm viitori colegi cu un nivel de experienţă ce porneşte de la tineri profesionişti la persoane cu un nivel mediu de experienţă şi până la experţi.

Noi, aici, la Continental, credem că valorile creează valoare şi de aceea suntem profund axaţi pe creşterea membrilor echipei noastre şi oferim opţiuni variate de dezvoltare a carierei. În cadrul companiei  puteţi alege să fiţi un manager de proiect, un expert, un manager de echipă, sau să vă începeţi cariera ca stagiar în numeroasele noastre programe internaţionale“, a declarat Anica Stoica, directorul de resurse umane al Continental în România.

Vezi și Mega – surpriză! Ce job are acum Irina Tănase, iubita lui Dragnea

(DOVADĂ VIDEO) Lovitură de TEATRU! Kaufland face publice IMAGINILE care răstoarnă situaţia

Prejudiciu URIAȘ! Procese grele între statul român și cel mai cunoscut club din România! Un fost ministru, și el implicat! Procurorii SUSPECTEAZĂ un abuz în serviciu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare