sursa foto:  g4media.ro

Anunț de ultimă oră al lui Rareș Bogdan: ‘Le vom tăia’

De Ziua Națională a României, Rareș Bogdan, al doilea om din Partidul Național Liberal, a anunțat că PNL se va ține de cuvânt.

Prim-vicepreședintele liberal a spus că PNL va tăia pensiile speciale, așa cum a promis.

După ce a făcut o baie de mulțime, împreună cu premierul Ludovic Orban, la Alba Iulia, Rareș Bogdan a fost certat pe Facebook.

O utilizatoare i-a transmis să lase „baia de mulțime și cărțile de vizită” și să taie pensiile speciale.

„Pensiile speciale tăiate,lasă Baia de mulțime și cărțile de vizită,treceți la treabă cu ce ați promis”, i-a spus femeia.

În replică, Rareș Bogdan a precizat că PNL-ul va tăia pensiile speciale și că va face multe altele, în afară de ce a promis.

„Le vom taia. Si vom face multe altele in afara de ce am promis. Pas cu Pas.”, a replicat Rareș Bogdan.

În primăvara acestui an, al doilea om din PNL spunea că e obligatoriu pentru liberali să elimine pensiile speciale în primele 30 de zile de când pun mâna pe Putere.

„Obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale. Nu poţi să ai pensie fără să ai contributivitate. 1,7 miliarde de euro ne costă pensiile speciale în fiecare an. Când are unul pensie de 300, 450 de milioane şi este angajat şi la stat, ăştia 80% se angajează în ministere, companii naţionale şi au ieşit la pensie la 45, 46 de ani şi au şi salariu din bugetul public. Asta e una din marile mize care trebuie rezolvate”, zicea, la acea vreme, Rareș Bogdan.

Vezi și

Omul dat afară, de la conducerea MAI, de Marcel Vela încasează o pensie impresionantă

Au destructurat Poliția Locală! Primarul a dat ordin de desființare

Scrisoare deschisă către Ludovic Orban: I se cere decapitarea omului de-abia instalat în funcție

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare