sursa foto:  capital.ro

Anunț important din partea Cabinetului Tudose! Pe ce a fost bătaie luni – mii de persoane au profitat de un program foarte căutat

Un anunț incendiar a fost făcut, luni, de un ministru din Cabinetul Mihai Tudose. Conform acestuia, mii persoane au profitat de pe urma unui program extrem de căutat.

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat, într-o conferință de specialitate, toate cele 3.800 de prime de casare suplimentare din Programul „Rabla Clasic” pentru persoane fizice s-au epuizat, luni, în numai 30 de minute.

„Astăzi, 16 octombrie 2017, suntem în fața unei zi minunate, pentru că în istoria Programului ‘Rabla Clasic’ pentru persoanele fizice, în 30 de minute toate cele 3.800 de prime de casare s-au terminat. Asta înseamnă că românii doresc să-și reînnoiască parcul auto, doresc să circule într-un mediu curat și sănătos și să circule în siguranță pe drumurile patriei. Eu mă bucur că în ședința de Guvern de săptămâna trecută s-a aprobat suplimentarea bugetului Administrației Fondului pentru Mediu cu 25 de milioane de lei, care înseamnă 3.800 de prime de casare pentru Programul ‘Rabla Clasic’ pentru persoane fizice. În cele 13 ediții de când există, astăzi suntem într-o perioadă istorică în care s-au epuizat, cum vă spuneam, toate cele 3.800 de prime de casare suplimentare, în 30 de minute. În același timp, pentru să suntem în această săptămână dedicată schimbărilor climatice, vreau să amintesc, bineînțeles, și de Programul ‘Rabla Plus’. Sperăm ca, până la sfârșitul anului, să putem spune că este într-adevăr un program de succes. Românii se îndreaptă și către cumpărarea de mașini care nu poluează, respectiv mașini 100% electrice sau mașini plug-in hibrid”, a afirmat Gavrilescu.

La 11 octombrie, Guvernul a aprobat, în ședința săptămânală, suplimentarea cu 25 de milioane de lei a bugetului destinat Programului „Rabla Clasic” pentru persoane fizice.

Vezi și Legea care le va permite salariaților să lucreze de ORIUNDE – ce condiții trebuie să întruniți

Un renumit impozit se întoarce: Ce bombă pregătește Guvernul Tudose

Inedit! Ce job are fostul portar al naționalei, Bogdan Stelea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare