sursa foto:  digi24.ro

Atac de ultimă oră la cel mai lăudat ministru! I se cere demisia preferatului lui Liviu Dragnea

Atac de ultimă oră la cel mai lăudat ministru! Liberalii îi solicită demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Iancu Caracota, senator PNL, susține că Daea a mințit, atunci când a anunțat cifre-record în agricultura românească.

„Domnule Daea, dați-vă demisia! În primul trimestru din 2019 am importat 173 de mii de tone porumb. Cifrele record sunt infirmate de realitate!

Ministrul Agriculturii Petre Daea a fost prins de Comisia Europeană cu cormoranul “vopsit”! România a raportat Comisiei, pentru anii 2017 și 2018, cifre record în legătură cu producția de porumb, însă acestea nu sunt conforme cu realitatea. O spune chiar Comisia Europeană!

Situația este penibilă pentru România nu numai pentru faptul că ne lăudăm cu cifre ireale, ca-n vremurile regimului comunist, ci și pentru faptul că statul român încă importă porumb! Petre Daea se laudă că suntem primii în UE la recolta de porumb, dar potrivit Departamentului de Comerț Exterior în trimestrul I al anului 2019, România a cheltuit sume importante pentru a importa 173 de mii de tone porumb.

Este a doua oară în decurs de câteva zile în care Comisia Europeană ne atrage atenția că raportăm la Bruxelles cifre nereale referitoare la economia românească. Un raport al Comisiei Europene a atras atenția că Guvernul PSD a ascuns deficitul bugetar real pe anul 2018, prin amânarea până în 2019 a rambursărilor de TVA către firme!

Domnule Daea, dați-vă demisia! Observ că premierul Dăncilă nu are nici un gând să vă remanieze!

Notă: În linkul alăturat puteți consulta buletinul Departamentului de Comerț Exterior pentru trimestrul I al anului 2019- http://s.go.ro/rmwvc6vr”, transmite Caracota, într-un comunicat de presă.

Vezi și

Mega-surpriză pentru mii de români! Câți bani ar putea primi

Un nou protocol a fost descoperit! Abuz incredibil al Jandarmeriei Române

EXCLUSIV Carmen Dan, desființată după ce și-a dat demisia! ‘Oameni mici care ajung în funcții mari’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare