sursa foto:  cotidianul.ro

Atenție! Diaspora îi cere premierului Dăncilă ca Brăiloiu să nu fie ministru

Mai multe organizații civice din diaspora şi ţară îi cer Vioricăi Dăncilă să nu-l propună pe Liviu Brăiloiu la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

”Solicităm premierului să nu accepte în funcția de Ministru al Românilor de Pretutindeni pe d-l Tit-Liviu Brăiloiu. Organizațiile non-guvernamentale și comunitățile civice semnatare solicită doamnei prim-ministru în termenii cei mai fermi să nu propună un personaj cu comportament incompatibil cu funcțiile publice pentru o funcție de ministru.

Domnul Brăiloiu s-a remarcat în spațiul public prin atitudini deplasate: gesturi obscene, limbaj vulgar, misoginism. De asemenea, este notorie lipsa informațiilor publice despre perioade importante din activitatea profesională și educația domnului Brăiloiu, precum și lipsa unui Curriculum Vitae de pe pagina sa de senator.

Prin urmare, noi considerăm evident faptul că dl. Brăiloiu nu este calificat să reprezinte românii, cu atât mai puțin pe noi, românii din afara frontierelor.

Românii de pretutindeni, atât din țară, cât și din afara ei, sunt caracterizați prin cinste și profesionalism. Doamnă prim-ministru, vă invităm să propuneți un candidat corespunzător cetățenilor acestei țări și demnității funcției de ministru.

Semnează:

Din diaspora
Canada Save Roșia
Diaspora Franța solidară cu România
Diaspora Milano
Grupul Civic Madrid
Mișcarea civică Diaspora Belgia
Protestatari Pro-Democrație Londra
Rezist Berlin
Rezist Dublin
Rezist Ingolstadt. Și eu sunt din România
Rezist Lyon
Rezist Marseille
Rezist Milano
Rezist WMW
Rezist Zürich
Rezistăm și la Paris
Rezistența din Diaspora
Ștafeta Steagului Uniunii Europene

Din țară:

#activAG Pitești
#Rezist Galați
#REZISTENȚA
Acțiunea Civică Galați
Aradul Civic
Asociația Platforma România 100
Corupția Ucide
Cuza Avea Dreptate – Iași
Procivic Baia Mare
Reset
Rezistența Constanța
Umbrela Anticorupție Cluj
VeDem Just – Asociația Voci pentru Democrație și Justiție”, informează dcnews.ro

Vezi și

Ipoteză-dinamită! Mutarea la închidere pe care o va face Klaus Iohannis, după ce PSD a anunțat că îl execută pe Tudorel Toader

SURSE După ultimatumul dat de Liviu Dragnea, ANPC ar face o mutare total neașteptată: ‘E prima dată când se întâmplă una ca asta’

Vești importante pentru pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare