sursa foto:  Facebook

Carmen Dan a fost turnată! Ce a făcut în perioada în care a fost șefă la Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a făcut, vineri, o serie de dezvăluiri incendiare.

În cadrul unei conferințe de presă, ministrul Vela a dezvăluit că fosta șefă a MAI, Carmen Dan, a cumpărat o maşină de tip BMW Seria 7, care costă cât echivalentul a 10 maşini Dacia Logan, autoturismul de lux fiind oferit Camerei Deputaţilor pentru a fi utilizat.

„Nu ştiam de această metaforă aşa de macabră. Avem preocuparea de a dota Poliţia. Avem deja în lucru transmiterea unor autoturisme pentru creşterea mobilităţii la nivelul Municipiului Bucureşti şi în toată ţara. Sunt în pregătire pentru a fi colantate şi pregătite mijloacele sonore de avertizare, pe mai multe autoturisme Duster, pentru a fi repartizate în ţară. Aş fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri şi când doamna Carmen Dan a cumpărat un Şeptar, un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan şi l-a dat în comodat la Camera Deputaţilor. Şi atunci erau sindicate. Eu sunt de două luni ministru”, a declarat ministrul de Interne.

„Am solicitat Camerei Deputaţilor să returneze maşinile de lux cumpărate pe banii poliţiştilor, din venituri proprii, de la încasările de la plăcuţele de înmatriculare, cumpărând prin acest minister, în loc să cumpere autoturisme pentru colegii de sindicat ai domnilor care ridică această problemă li mă întreabă pe mine făcând comparaţii aşa macabre. (…) Până acum au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă cadou la Camera Deputaţilor, din banii poliţiştilor. Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 (de euro – n.red.), toate patru la Jandarmerie care să asigure protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin cinci sute de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum. Nu am observat să facă observaţii diplomatice şi cu bunăvoire unii sau alţii”, a mai spus ministrul Vela.

Mai mult, potrivit ministrului de Interne, au fost achiziţionate sute de televizoare pentru dotarea Jandarmeriei, cu preţul de 1.000 de euro bucata.

„O să verific ce fel de televizoare aşa grozave sunt cu 1.000 de euro bucata”, a adăugat Vela.

Marcel Vela a spus că va discuta cu specialiştii din minister dacă va face plângere penală în cazul achiziţiei maşinii de lux.

Vezi și

EXCLUSIV Un greu din Poliție, executat? Marcel Vela dezvăluie că a fost demarată cercetarea

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare