sursa foto:  stiripesurse.ro

Cătălin Tolontan confirmă sursele Bugetul.ro! Dezvăluire despre cazul Caracal

În această seară, jurnalistul Cătălin Tolontan a confirmat informația apărută pe site-ul Bugetul.ro săptămână trecută.

Bugetul.ro a anunțat pe surse că discuția dintre polițistul care l-a convins pe bărbatul de 66 de ani să mărturisească faptul că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu și Gheorghe Dincă nu a fost înregistrată.

Vezi și SURSE Șoc total! Nu ar exista nicio înregistrare în cazul de la Caracal!

Potrivit surselor Bugetul.ronu ar exista nicio înregistrare cu discuția dintre agentul de Poliție și Gheorghe Dincă, anunțat în urmă cu o săptămână.

În direct la România TV, Cătălin Tolontan a anunțat că Gheorghe Dincă și polițistul Daniel Barbu au vorbit fără ca acesta din urmă să poarte apartură de înregistrare.

Astfel, discuția dintre Dincă și polițistul care l-a convins să declare crimele nu a fost înregistrată. Conform lui Cătălin Tolontan, ulterior a fost chemat avocatul Bogdan Alexandru pentru ca declarația lui Gheorghe Dincă să fie consemnată.

Astăzi Libertatea a dezvăluit numele real al polițistul care l-a făcut pe Dincă să afirme că le-a omorât pe Alexandra și Luiza.

Numele său este Daniel Barbu. În vârstă de 35 de ani, subcomisarul Daniel Barbu nu a lucrat niciodată la Poliția Caracal.

În prezent, el este împuternicit șef de birou Grupări Infracționale în cadrul Serviciului Grupări Infracționale Violente, condus de Marius Andrei, din cadrul Poliției Capitalei.

Daniel Barbu a venit la Poliția Capitalei de la Direcția de Investigații Criminale (DIC) din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Informația prezentată de Libertatea a fost confirmată și de surse ale Bugetul.ro.

Vezi și

EXCLUSIV Fostul șef al Poliției Caracal și soția sa, proaspăt pensionați, au încercat să-și ascundă veniturile?

Bugetarii vor primi un nou bonus! Cine sunt cei norocoși

EXCLUSIV Remus Rădoi aruncă-n aer subiectul legăturii dintre clanurile din Caracal și politicienii de Olt

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare