sursa foto:  adevarul.ro

A dat lovitura! Ce super afacere are fosta iubită a lui Mazăre

Afacerea lui Emanuela Dana Gavrilă începe să meargă din ce în ce mai bine anul acesta. Firma pe care o administrează are o suprafață de cateva sute de km pătrați.

Conform capital.ro acum trei ani, compania Blueberry Ridge ce era administrată de Emanuela Dana Gavrilă, primea de la autorităţile de mediu licenţa de explorare a zăcământului de aur din zona localităţii Baia de Arieş, judeţul Alba. Se află în aşa-numitul Cadrilater de Aur al României, o suprafaţă de  aproximativ 500 kilomteri pătraţi, încadrată între localităţile Săcărâmb, Căraci, Zlatna şi Baia de Arieş.

Activităţile de explorare ale zonei deținute de firma Emei Gavrilă au identificat posibilitatea obţinerii a 22,4 grame de aur la tona de minereu extras. Un nou program de forări este acum în derulare şi se aşteaptă să livreze suficiente informaţii despre resursele de aur, argint, cupru şi zinc disponibile.

Vezi și Mare atenție! Săptămâna viitoare se aplică legea! Ce amenzi vor fi anulate începând cu această dată

Toți au acționat la ordinul lui! Cine este maiorul care le-a cerut scuze celor care au suferit violenţe gratuite din partea jandarmilor

Uluitor! Ce funcție importantă ocupa soția fostului șef al Jandarmeriei-Lucrează într-o instituție cheie și are un salariu mai mare ca al soțului

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare