sursa foto:  Facebook

Revoltător! Ce făceau mecanicii de la TAROM pentru a nu schimba cauciucurile aeronavelor

Compania TAROM este prinsă într-un scandal de proporții, după ce un pilot al companiei Tarom s-a hotărât să vorbească despre ce se întâmplă în interiorul companiei aeriene. Acesta rupe tăcerea și face dezvăluiri șoc despre situația din companie. Bărbatul vorbește despre celebrul caz al cauciucului cosmetizat de mecanici și spune că pentru mascarea stării proaste a anvelopei s-a folosit cremă de pantofi.

Se pare că aceasta nu ar fi singura problemă de la Tarom. El s-a confruntat în această vară cu o problemă tehnică ce nu a fost încadrată corect de mecanicii fără experiență și era să iasă cu avionul de pe pistă.

„Se pare că mecanicii din tura respectivă, ca să nu schimbe cauciucurile, au dat cu un pic de cremă de ghete pe stratul de pânză care lipsea, pentru a nu fi observat de către pilot când făcea inspecția exterioară. dar pilotul, cum are experiență, a văzut gaura respectivă, care făcea practic ca aeronava să fie indisponibilă până la schimbarea cauciucului și a făcut raportul de cuviință. E un caz celebru. Toți piloții din Tarom cunosc această situație și au fost foarte supărați pe modul în care a fost tratată situația respectivă”, a dezvăluit un pilot Tarom, potrivit Antena3.

Vezi și Olguța Vasilescu dă asigurări: Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare a femeilor după intrarea în vigoare a legii

Lovitură dură pentru Iohannis de la Bruxelles! Câte zile a lucrat concret în septembrie

Simona Halep lovește din nou pe plan financiar! Cu cât va fi recompensată și de ce

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare