sursa foto:  antena3.ro

Codrin Ștefănescu explodează! Reacția tranșantă a social-democratului

Codrin Ștefănescu a explodat! Social-democratul a avut o reacție incendiară la postarea colegului său de partid, Marcel Ciolacu.

„O remaniere a Guvernului în acest moment este binevenită. Cred că viitorii oameni pe care îi vom pune miniștri trebuie să respecte direcția pe care partidul a exprimat-o la Congres. Este un semnal extrem de puternic pe care membrii PSD l-au transmis cand au votat în număr mare și candidații de pe locul doi. Sunt colegi tineri, care au crescut în acest partid, oameni capabili și de perspectivă,” a declarat Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ștefănescu a reacționat după cele declarate de președintele Camerei Deputaților. Acesta nu e de acord cu Marcel Ciolacu, ba mai mult, susține că oamenii performanți sunt schimbați din funcțiile de conducere doar pentru simpla vină că au fost apropiați de Liviu Dragnea.

„Remaniem tot și de-a valma ! Miniștrii performanți de ieri, remaniații aruncați pe scările partidului de azi. Te-a atins vreodată, Dragnea? Atunci, pa ! Vorba lui Ciolacu : așa începe reforma sănătoasă din interior ! Hai, că e de bine ! Mergem sigur spre victorie…”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citește și:

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare