sursa foto:  radardemedia.ro

Colaborare surprinzătoare! După 20 de ani de presă, Christian Sabbagh va face și asta

Colaborare surprinzătoare a cunoscutului om de televiziune! După 20 de ani petrecuți în presă, Christian Sabbagh va face și acest lucru, începând cu 19 ianuarie.

Vedeta de la Kanal D va ajunge și la radi0, acolo unde va avea o rubrică în emisiunea săptămânală #peromânește, prezentată, la Gold FM, de Gabriel Fereșteanu. Emisiunea este vinerea de la 15.00, la 17.00, iar prima ediție cu Sabbagh invitat va fi pe 19 ianuarie.

„Emoțiile sunt inerente, ca la orice început și iată, că după atâția ani de presă, ne vom auzi și pe radio. Poate că pare ciudat ca după toți acești ani să mai am emoții, dar pentru mine radioul este o mare provocare. Abia aștept să ne auzim din 19 ianuarie, de la orele 15 pe GoldFm”, a spus Sabbagh, conform paginademedia.ro.

Proiectul #peromânește a fost lansat inițial în online, pe YouTube, de către Gabriel Fereșteanu, care este și jurnalist la Evenimentul zilei.

„Această colaborare este, pentru mine, o mare bucurie. Cristian Sabbagh are o experiență în presă echivalentă cu vârsta mea, așa că primul cuvânt care îmi vine în minte este respect. Pe românește este proiectul cu care eu ating, săptămânal, sute de mii de vizualizări pe internet și este tot despre români. Fac reportaje și experimente sociale din stradă, despre noi. Emisiunea de la radio este despre cel care citește aceste rânduri și despre vecinul lui, un infotaiment 100% și mulțumesc celor de la GOLDFM pentru încredere, împreună reușim un format fresh diferit de orice există acum în FM”,  a declarat Fereșteanu, gazda emisiunii.

Vezi și CALVARUL continuă! DATĂ AFARĂ din casă, o fostă vedetă de la PRO TV ajunge din nou la tribunal

Ați citit ceva mai penibil vreodată? Deputatul PSD care vrea să se facă scriitor

Carmen Dan, pusă la zid! Noua gafă incredibilă a ministrului Afacerilor Interne

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare