Cozmin Gușă s-a angajat la fiul său! ‘Voi deveni un consilier full-time job’

Fiul lui Cozmin Gușă, Andrei Cosmin Gușă, a achiziționat Radio Gold FM, fostul Radio Total. Consiliul Național al Audiovizualului a autorizat, marți, tranzacția, informează Gușă senior.

Totodată, Cozmin Gușă anunță că, de astăzi, este angajatul fiului său, pe care îl va consilia în primul an.

DE AZI SUNT (ȘI) ANGAJATUL FIULUI MEU! ✌️🤝😎
Azi CNA a aprobat tranzacția prin care compania fiului meu a achiziționat “Radio GOLD FM” ( fostul Radio TOTAL, 96,9 MHz). Urmează o perioadă de investiții în tehnologie și infrastructură, plus regândirea grilei de programe, apoi relansarea în câteva săptămâni. I-am promis că-l ajut în primul an de activitate, așa că voi deveni un consilier full-time job.
Mă bucur că Andi salvează de la faliment un brand de renume în audiovizualul românesc, ba chiar că a ales să-și înceapă cariera de bussines într-un domeniu în care și-a început ucenicia alături de mine încă … din leagăn! 🤦🏻‍♂️😅
(În poză “protagoniștii” discuțiilor de azi cu CNA, DIANA RĂDULESCU, RALUCA MOIANU ȘI ANDREI COSMIN GUȘĂ)”, spune Cozmin Gușă, pe Facebook.

Vezi și

EXCLUSIV Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, despre ultimul scenariu apărut în spațiul public: ‘Nu au existat discuții în acest sens!’

Vești importante pentru pensionari! Ce ar putea primi din partea statului

Atenție, pensionari! Casa Națională de Pensii Publice: ‘Sumele vor fi restituite în luna decembrie’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare