sursa foto:  mediafax.ro

Dăncilă da, Barna ba! Șeful USR se ascunde într-un document oficial

Președintele Uniunii Salvați România și candidatul Alianței 2020 la alegerile prezidențiale, Dan Barna, se ascunde într-un document oficial.

Prezidențiabilul USR-PLUS nu a trecut în declarația de avere depusă la Biroul Electoral Central salariul soției sale, angajată la compania OMV Petrom. La aceeași companie lucrează și soțul Vioricăi Dăncilă, iar aceasta a completat salariul acestuia, relatează G4Media.ro.

Barna s-a folosit de o recomandare a Agenției Naționale de Integritate, care arată în ghidul completării declarațiilor că salariul soțului/soției pot fi anonimizate dacă există „clauze privind asigurarea confidenţialităţii veniturilor”, clauze care trebuie însă dovedite.

Olguța Dana Totolici este Head of Reward&Respect Labour Litigation Department OMV Petrom.

Viorica Dăncilă a trecut în declarația de avere de candidat la prezidențiale salariul soțului său. Cristinel Dăncilă a încasat în 2018 suma de 325.949 lei, de la sucursala Pitești a OMV Petrom.

Vezi și

Sorina Matei pune foc pe cazul Caracal: ‘Ține să se facă de râs până la final’/Dezvăluire după ce s-a anunțat că FBI intervine în anchetă

Surpriză pentru o categorie de angajați- Veți beneficia de un nou ajutor financiar

Nucleara în Poliție, după cazul Caracal: Reînvie un serviciu!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare