sursa foto:  Facebook

De-abia acum s-a aflat! Ce a făcut Vladimir Drăghia cu banii câștigați la Exatlon

A ieșit la iveală! Jurnaliștii din presa tabloidă au aflat ce a făcut Vladimir Drăghia cu banii câștigați la „Exatlon”. Acum, Vladimir Drăghia s-a angajat la postul turcesc, la emisiunea „FanArena”, şi şi-a mutat familia într-un apartament nou-nouţ din Băneasa. Iată că, deşi a donat premiul de 100.000 de euro, onorariile i-au ajuns să-şi ia o locuinţă superbă.

A câştigat premiul de 100.000 de euro, l-a donat, iar gestul i s-a întors înzecit. Actorul sportiv s-a lipit de un post de prezentator la emisiunea „FanArena”, de la Kanal D, a fost desemnat de revista „Men’s Health” bărbatul anului, iar mai nou a reuşit să îşi schimbe şi locuinţa, scrie Click!.

Fotoreporterii Click! au descoperit „cuibuşorul” lui Drăghia, într-un complex rezidenţial din zona Băneasa, aproape de Zoo, unde apartamentele pornesc de la 80.000 de euro şi ajung până la 180.000, în funcţie de suprafaţă şi de finisaje.

Vezi și Protestatarii #Rezist au dat alarma, după ce Rareș Bogdan a părăsit Realitatea TV! Cine va mai fi interzis la postul lui Cozmin Gușă

Avertisment pentru toți românii! Operatorii de telefonie mobilă trag un semnal de alarmă

Surpriză! Cine este Mircea Drăghici, propunerea PSD la Ministerul Transporturilor și ce avere are acesta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare