sursa foto:  digi24.ro

Detalii inedite despre averea lui Ilie Balaci-Cu ce se mândrea fosta glorie a Craiovei Maxima-Erau doar 10 în lume

Minunea Blondă, Ilie Balaci, a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 62 de ani. A lăsat în urma lui lacrimi, regrete, dar şi o avere colosală şi mai multe întâmplări fabuloase.

Ilie Balaci a făcut carieră şi avere în antrenorat, în lumea arabă. A pornit de la un salariu de 1.500 de dolari pe lună la echipa Club Africain Tunis, din Tunisia, cu care a câștigat într-un an Cupa Tunisiei, campionatul şi Cupa Campionilor Africii. Apoi, Prinţul din Bănie a ajuns să câștige 100.000 de dolari pe lună.

La contractele fabuloase s-au adăugat mașini de lux, pentru care făcuse o pasiune, și ceasuri în ediție de colecție. Toate acestea l-au ajutat pe Ilie Balaci să afirme că n-a fost niciodată nevoit să trăiască din pensie.

Performanțele obținute în lumea arabă l-au ajutat în negocierea unui salariu mai bun la fiecare contract nou. și totuși, cea mai bună lecție de negociere pe care a învățat-o de la arabi n-are legătură cu valoarea profesională, ci este o lecție de imagine.

”Mă cheamă preşedintele clubului, a doua zi, să reînnoim contractul. Ei, nu ştiu ce m-a apucat, mă dusei să mă tund. Intrai şi-mi luai un costum Armani, cu o cravată. Mi-am luat bricheta, second-hand. Îmi luai şi Montblanc-ul, un ceas din aur. M-am dus, l-am aşteptat. «Cât îmi dai?» «17.000.» „Dar îmi dai 70.000 la semnătură? » «Da!» Când am câştigat cupa cu Al Ain, preşedintele mi-a făcut cadou un ceas din platină, bătut cu diamante. Doar 10 sunt în lume. Valoarea e de 104.000 de parai. Mi l-a adus pe tavă. Numai cutia costă vreo 400 de parai”, a dezvăluit Balaci, conform adevarul.ro.

Vezi și EXCLUSIV! Adevărată lovitură de teatru! Răsturnarea privitoare la sumele colosale plătite de Statul Român pentru operațiile de schimbare de sex

EXCLUSIV Avem calculele complete! Ce înseamnă, de fapt, creșterea salariului minim – Sumele reale pe care le vor încasa angajații și statul român

Lovitură puternică pentru Orange! Cum își înșela clienții

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare