sursa foto:  impact.ro

El este noul director interimar al Unifarm! A picat examenul cu 5,50

Ionuț Ionescu, 42 de ani, a fost numit director general interimar al CN Unifarm, pe o durată de maximum 4 luni.

Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al CN Unifarm SA, ca urmare a suspendării din funcție a lui Adrian Ionel, după ce acesta a fost plasat de DNA în control judiciar 60 de zile, începând de marți, 23 iunie, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care luare de mită și abuz în serviciu.

Ionuț Ionescu face parte din Consiliul de Administrație al Unifarm din octombrie 2017. El are contract de mandat ca administrator până în octombrie 2021.

Potrivit Ziua de Constanța, în mai 2016, cu un an înainte de a ajunge administrator la Unifarm, Ionuț Ionescu a candidat pentru ocuparea funcției de președinte – director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Constanța, dar a fost declarat respins cu nota 5,50.

În același an, Ionescu a candidat pe lista PNL la Consiliul Județean Constanța. Conform CV-ului, noul director interimar al Unifarm este, din 2013, și manager la Medical System 2004. Ionuț Ionescu a lucrat la Spitalul Clinic CF Constanța, în perioada decembrie 2007 – ianuarie 2011, mai întâi ca manager, apoi ca director financiar contabil.

Între 2005-2007, Ionuț Ionescu a fost director de vânzări la Intermedical București. Ionuț Ionescu a absolvit Liceul Teoretic Traian din Constanța (1992-1996), apoi a studiat la Universitatea de Marină Constanța, Facultatea de Electromecanică Navală (nelicențiat), Facultatea de Management (2000-2004), Școala Națională de Sănătate Publică și Managment Sanitar (2007) și Școala Națională de Studii Politice Administrative/Facultatea de Comunicare și Relații Publice (2005-2007, diplomă de master).

 

Vezi și: Surpriză! Pe cine ar pregăti PSD ca premier

Contracte fără număr pentru liberali, după ce Mihai Chirica a ajuns candidatul PNL la Primăria Iași

Lovitură de teatru în privința tratamentului pentru coronavirus: ‘Este apă de ploaie, nu are niciun efect’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare