sursa foto:  stirimondene.fanatik.ro

Florin Busuioc: ‘Virusul ăsta n-a apărut așa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate’

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV, și-a expus public părerea despre situația creată de pandemia noului coronavirus SARS-CoV-2.

 

Imediat după ce Mihai Dedu a prezentat ştirea cu protestele de la Kiev, împotriva restricțiilor adoptate de autoritățile ucrainene pentru limitarea răspândirii coronavirusului, Busu a început să vorbească despre teoria sa privind pandemia:

 

Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii… e altă treabă”, a spus Busu.

 

În ciuda încercărilor disperate ale prezentatorilor Ştirilor dimineţii de la Pro TV de a-l opri, inclusiv prin salutul adresat Valeriei, cea care traduce ştirile în limbajul semnelor, Busu a continuat: ”Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”.

Într-un final, Florin Busuioc şi-a oprit tirada, după ce a întrebat dacă e adevărat că ministerul Educaţiei a anunţat că încep şcolile la 15 ianuarie, că aşa ar fi auzit la TV, iar ”ce se spune la TV aşa e”.

Mihai Dedu i-a răspuns că, cel puţin în dimineaţa asta, de când este el prezent în studioul Ştirilor PRO TV, nu a auzit o astfel de ştire, conform 3dots.ro.

Citește și:

USR-PLUS copiază PSD-ul! Primarul de la Sectorul 2, Radu Mihaiu, a dat ‘copy-paste’ la serviciul implementat de Daniel Florea, fost edil PSD

Super veste pentru români! Compania Tesla, deținută de miliardarul Elon Musk, vine în România și face angajări

EXCLUSIV Un greu al Sistemului revine la butoane? Fostul șef ‘Doi și-un sfert’ ar putea ajunge la IGPR!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare