sursa foto:  antena3.ro

Florin Cîțu: Și anul viitor ne aşteptăm să fie un an dificil

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat miercuri că se aşteaptă ca anul 2021 să fie unul dificil, dar nu la fel de dificil ca acest an.

„În ceea ce priveşte economia şi finanţele, în primul rând cred că este primul an după mult timp în care am terminat, chiar dacă a fost un an dificil. Finanţarea deficitului, plus ce aveam datorii din trecut s-a făcut. Deja suntem în noiembrie şi am terminat. Am început prefinanţarea pentru anul viitor.

Ne pregătim să avem finanţarea pentru anul viitor fiindcă şi anul viitor ne aşteptăm să fie un an dificil, nu la fel de dificil ca anul acesta. Deci, în condiţiile acestea eu zic că ne-am descurcat foarte bine, dar nu singuri pentru că am luat o decizie la începutul anului, aceea de a fi partenerul transparent al sectorului privat, iar sectorul privat a răspuns exact pe măsură: şi-a plătit taxele la timp într-o perioadă dificilă – cei care au putut, pe ceilalţi i-am ajutat, le-am reeşalonat datorii, dar împreună – şi de aceea le mulţumesc tuturor – am făcut o echipă în acest an dificil”, a spus Florin Cîţu, la Financial Intelligence Awards Gala 2020, citat de Agerpres.

Ministrul Finanţelor a subliniat că „lucrurile au fost dificile” dar, când tragem linie, „împreună am reuşit să trecem peste această perioadă.

 

Citește și:

SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare