sursa foto:  stiripesurse.ro

Ieșire dură a unui medic chirurg: ‘Logica idiotului! De ce te-ai mai vaccinat? Că dacă ești contagios înseamnă că vaccinul nu te protejează’

Medicul chirurg Adrian Cacovean a lansat un atac dur la adresa celor care se vaccinează și poartă mască de protecție.

Doctorul Adrian Cacovean vorbește pe pagina de socializare despre „Logica idiotului”.

Logica idiotului!

Dacă-l întrebi de ce mai porți mască după ce ai primit și rapelul, îți va răspunde cu un aer de altruism superior: ”ca să protejez pe alții!”.

Atunci de ce te-ai mai vaccinat, că dacă ești contagios înseamnă că vaccinul nu te protejează!

Vaccinatul crede că vaccinul îl protejează pe el, dar el rămâne transmițător. Unii vor spune că pe ei vaccinul îi păzește de forma gravă a bolii. Alți cretini spun că gravitatea bolii depinde de cantitatea de germeni inhalați. Unii cred în continuare că vaccinul făcut de celălalt îi protejează pe ei.

În curând nu o să se mai știe cine pe cine protejează și de cine să le fie frică.

Mai nou s-a aflat că covidul se află și în fund și nu este exclus să se introducă în viitor filtrul de bășini.
O lume nebună rău!”, este mesajul postat de Cacovean.

Printre cei care au distribuit postarea lui Adrian Cacovean se numără și medicul ieșean Răzvan Constantinescu.

„NE LĂMUREȘTE DOMNUL DOCTOR”, spune Constantinescu.

La începutul pandemiei de coronavirus, medicul Răzvan Constatninescu se oferea voluntar să se infecteze cu COVID-19.

GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)

Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul.

Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?”, spunea, în februarie 2020, Răzvan Constantinescu.

Vezi și

‘Blonda lui Boc’, ‘furată’ de Bode, a rupt norma! Peste 10.000 de euro pe lună, pentru secretara MAI!

Scandalos! Sporuri uriașe pentru angajații de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cum s-a permis acest lucru

EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare