Înlocuitorul lui Traian Berbeceanu se dă de gol! Măsura privind închiderea supermarketurilor de la ora 18:00 a fost luată fără studii

Prefectul USR-PLUS al Capitalei, Alin Stoica, a făcut, duminică, o declarație uluitoare. Înlocuitorul lui Traian Berbeceanu a afirmat că va discuta cu patronii de magazine săptămâna viitoare, pentru a vedea care a fost comportamentul clienților în acest week-end.

În funcție de rezultatul analizelor, Alin Stoica a anunțat că se vor lua măsuri.

Practic, prefectul Capitalei recunoaște că măsura privind închiderea magazinelor de ora 18:00, implementată în București, a fost luată fără a avea studii de specialitate.

Vom avea discuții cu marii retaileri și magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienților. În funcție de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianți, vom lua măsuri”, a spus Alin Stoica, la Digi24.

Avem informații că la închiderea programului există tendința de a se aglomera. Există tipul acela de comportament de cumpărător de weekend”, a completat el, precizând că astfel de restricții cu privire la program ar putea fi extinse și către micii comercianți.

Deocamdată, avem această regulă, trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor”, a subliniat acesta.

În ceea ce privește cozile de la benzinării, după ora 18:00, Stoica a spus că a văzut imaginile: „Comportamentul acelor clienți era destul de responsabil. A fost un fenomen care s-a petrecut vineri seară”.

Vezi și EXCLUSIV Marele plan al lui Clotilde Armand și al USR-PLUS-ului! Ce se ascunde în spatele răsunătoarelor execuții publice

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare