Își recâștigă liberalii voturile pierdute? Klaus Iohannis face o mutare chiar în week-end-ul alegerilor

La sfârșitul acestei săptămâni, înainte de alegerile parlamentare, se vor redeschide piețe aflate în spații închise. Anunțul a fost făcut de președintele Klaus Iohannis.

Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane nou infectate a scăzut semnificativ. Este adevărat că în perioada sărbătorilor s-a testat un pic mai puțin, dar sunt tot felul de interpreți politici.

Această scădere e valabilă și în Europa, unde s-au luat măsuri. Asta fiind discutată, am vorbit cu specialiștii și am decis să deschidem piețele de la sfârșitul acestei săptămâni”, a declarat Klaus Iohannis, conform Știripesurse.ro.

Mutarea anunțată de Klaus Iohannis pare să aibă caracter electoral, dat fiind că Opoziția a criticat în termeni duri decizia Guvernului Orban de a pune lacătul pe piețele agroalimentare aflate în spații închise.

Vezi și

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare