dacian cioloș

sursa foto:  Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul REPER, Dacian Cioloş: România va primi doar 10 milioane euro din rezerva UE drept compensații pentru producătorii supuși șocului importurilor de cereale din Ucraina

România va primi doar 10 milioane euro din rezerva UE drept compensaţii pentru producătorii supuşi şocului importurilor de cereale din Ucraina, a transmis liderul REPER, Dacian Cioloş.

 

 

 

„Avem azi confirmarea direct de la comisarul pentru Agricultură că România va primi doar 10 milioane de euro din rezerva UE drept compensaţii pentru producătorii supuşi şocului importurilor de cereale din Ucraina. Primim mai puţini bani decât Bulgaria şi Polonia, deşi suntem principala rută de tranzit şi depozitare a grânelor ucrainenilor”, a afirmat Dacian Cioloş, potrivit unui comunicat de presă al REPER.

„S-a rezolvat, nu putem” este mesajul PSD pentru fermierii români ale căror interese nu au fost susţinute suficient la Bruxelles de ministrul Agriculturii Petre Daea, mai susţine Cioloş.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, pe făraș! Nemulțumiri la vârful PSD

„I-am cerut vineri preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, să-l retragă pe Petre Daea pentru această umilinţă provocată fermierilor români şi României. De azi înainte, Marcel Ciolacu este responsabil pentru această umilinţă, pentru că ţine încă în funcţie oameni care nu pot apăra interesele cetăţenilor români în negocieri la Bruxelles. Se vor întoarce în ţară şi vor spune că UE e rea şi nu vrea să ne ajute. Aceleaşi minciuni ca să ascundă incompetenţa miniştrilor PSD. UE trage de noi să ne dea bani şi ai noştri nu înţeleg ce au de făcut, ăsta e adevărul dureros”, a conchis Dacian Cioloş, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare