sursa foto:  Facebook

Medicul Răzvan Constantinescu reacționează la atacul lui Florin Cîțu: ‘Pramatia aia schizoidă m-a făcut terorist’

Premierul Florin Cîțu a declarat, vineri, că acțiunile persoanelor care se împotrivesc vaccinării și a purtării măștii de protecție în aer liber sunt similare cu cele ale teroriștilor.

În replică, medicul Răzvan Constantinescu a reacționat dur, numindu-l pe Florin Cîțu „pramatie schizoidă”.

Am auzit că pramatia aia schizoidă care vorbește cu gura plină m-a făcut terorist”, a scris, pe Facebook, medicul ieșean.

Florin Cîțu: „Aceste acțiuni sunt similare cu acțiuni ale unor teroriști”

În România, de un an de zile există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare. Și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiuni ale unor teroriști, pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului, care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date”, a declarat premierul Cîțu, vineri dimineața, la Palatul Victoria.

Vezi și

EXCLUSIV Legea privind interzicerea cumulului pensie-salariu este făcută cu dedicație! Oamenii Sistemului își vor păstra și pensia, și salariul, dacă sunt aleși în funcții publice!

EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

Vești importante pentru români: Se pot recupera banii plătiți pentru costurile acestui serviciu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare