Mesaj devastator al tatălui unui tânăr ucis la Colectiv, după ce Cristian Piedone a ieșit primar: Fă acest lucru și eu te voi ierta

Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Mihai Iancu (22 de ani) – tânăr decedat în incendiul de la Colectiv, a publicat un mesaj devastator pe Facebook, după ce Cristian Popescu Piedone a fost ales primar al Sectorului 5.

Eugen Iancu îi transmite lui Piedone că are, acum, posibilitatea să-și spele păcatele și să dobândească iertare, printr-o schimbare a soartei copiilor din Sectorul 5.

Iancu îi precizează că, dacă va face acest lucru, îl va ierta.

În S 5 urmărim un film prost, cu un actor lipsit de scrupule, fără pic de moralitate care vorbește despre Dumnezeu, despre dreptate, despre poporul care recunoaște cinstea unui om nedreptățit de soartă.
Domnul Piedone spune despre copiii sectorului 5 că merită să trăiască frumos și în siguranță.
Da, domnule Piedone, toți copiii lumii merită să trăiască frumos și în siguranță. Aș vrea să cred că ai învățat ceva din greșelile trecutului, aș vrea să cred că în ultimii 5 ani, te-ai uitat în oglindă, te-ai analizat și ai înțele s că modul în care ai condus Primăria Sectorului 4 a ucis. Din păcate văd doar aroganță, agresivitate si nici un pic de umilință, de smerenie în acțiunile dumitale, ceea ce mă face să cred că altul este scopul dumitale.
Pentru mine important este că ai posibilitatea să îți speli păcatele și să dobândești iertare, ai posibilitatea să schimbi soarta copiilor din S 5, domnule Popescu Piedone. Fă acest lucru și eu te voi ierta.”, a scris, pe Facebook, Eugen Iancu.

Alexandru Mihai Iancu, fiul lui Eugen Iancu, a fost cea de-a 59-a victimă a incendiului din Colectiv.

Vezi și

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare