sursa foto:  Click.ro

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre șeful unei instituții de forță: Așa l-am descoperit

Actorul Mihai Bobonete, renumite pentru rolul din serialul „Las Fierbinți”, are numai cuvinte de laudă la adresa directorului general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Paul Anghel.

„Bobiță” povestește cum a devenit prieten cu directorul ANPC.

„Am multi prieteni si i-am facut greu dar i-am pastrat, pe unii mai aproape iar pe altii ii regasesc dupa ani de zile, dupa cativa copii in plus facuti de mine sau de ei si de unde filmam figuratie speciala in clipurile lui Mărgi, acum unul e in conducerea ANPC iar eu sunt actoras cu sanse de devenire actor.
Asa l-am descoperit pe Paul Anghel, fratiorul meu drag care m-a invatat baschet si care imi spunea ca doar prostii merg pe linia de tramvai ca sa ajunga primii la semafor, eu crezand altceva pe atunci si multe altele.

Am fost la ANPC cu o treaba si am dat de el acolo, am vorbit si am baut o cafea. Am dat de un alt om, un baiat misto cu sanse sa devina si mai mult de atat iar daca viitorul sunt oameni ca el, atunci pot dormi linistit cativa ani buni de acum.
M-am bucurat sa te vad iar Paulica si promit sa ne vedem mai des si iar pe parchet sa ma inveti cum albii pot sa sara mai sus!
@Paul_de_la_ANPC”, spune, pe Facebook, Anghel.

Vezi și

EXCLUSIV ‘Secretul’ ascuns timp de 15 ani în MAI! Lovitură pentru sute de polițiști! Trebuie să primească zeci de mii de dolari

EXCLUSIV După sistemul de sănătate, Guvernul Orban ar lucra la încă o privatizare de răsunet! Un gigant german ar vrea să cumpere CFR Călători

EXCLUSIV Dumitru Coarnă, despre OUG-ul dat de Guvernul Orban: ‘Vedeți aici incompetența a două Guverne: PSD și PNL’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare