sursa foto:  oltenianews.com

Nu mulți știu aceste detalii! Ce studii are Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu

Iulian Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, este deputat în legislaturile din perioada 2004-2016 și senator în legislatura 016-2020, ales pe listele PSD.

Din anul 1994 până în anul 1998, Claudiu Manda a studiat la Universitatea din Craiova, Funcția de Științe Economice, Secția Contabilitate și Informatică de Gestiune. De asemenea, între anii 2002 și 2003, el a studiat la Școala Academică Postuniversitară ”Ovidiu Șincai”, specializarea Management Politic, lucrare de disertație cu titlul: ”Resurse financiare pentru sustenabilitatea politicilor publice”. În anul 2005, soțul fostului ministru al Muncii a absolvit Colegiul Național de Apărare, iar în anul 2011, a finalizat studiile Colegiului Național de Informații, scrie Capital

Calitatea de senator i-a adus venituri considerabile lui Claudiu Manda. Acesta a încasat un salariu de 146.242 lei anul.

Conform declarației sale de avere, acesta deține un teren în comuna Vărvoru de Jos, dobândit în 2001. El are o casă în comuna menționată anterior de 84 de metri pătrați. Claudiu Manda  se mai bucură de un autoturism Mercedes Benz (an fabricație 2017), luat în leasing anul trecut.

Calitatea de senator i-a adus venituri considerabile lui Claudiu Manda. Acesta a încasat un salariu de 146.242 lei anul trecut.

Citește și:

Răsturnare de situație! Ce a ascuns Poliția Română în scandalul momentului

Frații Dedeman dau din nou lovitura! Profituri uriașe față de 2018

Ordinul se aplică de azi! Schimbarea care vizează milioane de români

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare