sursa foto:  cancan.ro

Cristina Țopescu, atac la adresa jandarmilor „Dacă o să ne omorâți, ce sunteți de capu’ vostru, voi faceți ce vă zic șefii, nu?”

O jurnalistă a reacționat în mediul online după ce a văzut toate eveniventele violente ce s-au întțmplat în Piața Victorilei zilele acestea. 

În urmă cu câteva zile Cristina Țopescu a răbufnit după ce a văzut reacția jandarmilor din Piața Victoriei.

„CE VINĂ AVEȚI VOI, MĂI BĂIEȚI ?

A doua categorie, cei care, cuprinși de-un irezistibil spirit de turmă, cu privirea tâmpă și ochii goi de orice gând muuult prea obositor, cu mintea deci foarte odihnită, se mișcă mecanic, mai dau niște bulane la o adică, în stânga și-n dreapta, fără să știe, însă, bieții, prea mult ce fac, fără să înțeleagă ce dreacu’ vor nebunii ăștia de protestează.

A treia categorie, excepțiile, adică ăia care nu prea se văd, nu se remarcă și nici de șefi, sunt sigură, nu sunt apreciați. Va sună cunoscut? Păi nu-i așa cam peste tot, nu cei mai zeloși sunt întotdeauna în grațiile șefilor? Aceștia se mișcă mecanic, în ritm aproximativ cu ceilalți, năuci, dar netraversați de ură sau de vreun instinct criminal. Se pierd și ei printre ceilalți. 
Și-atunci, mă gândesc, jandarmii ăștia, săracii, nu merită ei oare dacă nu milă, măcar înțelegerea noastră? Păi un bolnav psihic sau un individ total depersonalizat, un inocent care nu face decât să imite ce vede și el, asemenea amărâți nu vă trezesc compasiunea? Mie da. 
Ce vină aveți voi, mai băieți, până la urmă, nu? Executați și voi niște ordine, că doar nu omorâți pe nimeni. Ei, și dacă o să ne omorâți, ce sunteți de capu’ vostru, faceți și voi ce vă zic șefii, nu? Ordinul se execută, nu se discută. Ne ologiți, ne omorâți și cu asta basta!

PS: Pentru că încerc să nu judec niciodată în bloc, ci pe fiecare după faptele lui, menționez că nu intră sub incidența rândurilor de mai sus jandarmii care au reușit să nu se mânjească, dar care, sigur, sunt demni și ei de toată compasiunea, căci ce viață e asta, de miel între lupi ? Într-o țară că România, cu mințile bolnave care o conduc, unica salvare ar fi să-și caute altă meserie. Asta doar dacă vor să nu-și piardă orice urmă de demnitate”, a postat marți, 14 august, de Cristina Țopescu, pe contul său de socializare, conform libertatea.

S-a aflat cine este bărbatul în alb care a coordonat jandarmii! Ce funcție și ce salariu are

Surprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

S-a aflat: Cine este cel care a dat ordin jandarmilor să ‘cureţe’ Piaţa Victoriei și ce avere are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare