sursa foto:  paginademedia.ro

Plecare de răsunet de la PRO TV! Cine părăseşte postul după 15 ani

Plecare-bombă de la televiziunea din Pache Protopopescu! După 15 ani de la semnarea contractului cu televiziunea, o vedetă părăsește PRO TV.

George Buhnici pleacă de la stația din Pache Protopopescu. Conform informațiilor apărute în presă, nu doar moderatorul emisiunii „iLikeIT” părăsește televiziunea, ci și Marian Andrei, co-prezentatorul său. Proiectul de televiziune „iLikeIT” nu va fi scos din grila de la Pro TV, ci va continua cu un alt prezentator.

Sezonul 13 al emisiunii “iLikeIT” se termină sâmbătă, 26 ocotmbrie, iar colaborarea șefilor de la Pro TV cu George Buhnici se încheie, relatează stirileprotv.ro.

După 8 ani de la lansare, proiectul de televiziune despre de gadget-uri și tehnologie va continua într-un alt format, având însă un alt prezentator.

„Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea «iLikeIT» se încheie pentru mine!”, a spus George Buhnici.

Vezi și

Sorina Matei o dă în vileag pe Laura Codruța Kovesi! Mesajul primit de la fosta șefă DNA

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare