sursa foto:  romaniatv.net

Proiecte de AMPLOARE, anunțate de Gabriela Firea! Cum va fi REVOLUȚIONAT Bucureștiul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, proiecte de amploare. Conform edilului Bucureștiului, Capitala va fi revoluționată.

Astfel, edilul a declart că urmează să fie construită o linie de monorail, pe care vor circula 80 de tramvaie suspendate, fiind vorba despre două rute care vor lega Bucureştiul de Măgurele şi de zona de nord.

„Într-o perioadă scurtă de timp, am început deja pregătirile tehnice şi vom demara lucrările pentru o linie de monorail, este vorba despre tramvai suspendat şi material rulant. Este vorba despre 80 de tramvaie suspendate, care vor fi implicate în acest concept”, a explicat Firea, în cadrul seminarului „Împreună pentru dezvoltare durabilă – Dezvoltarea regiunii Bucureşti-Ilfov”, organizat de Departamentul de Dezvoltare Durabilă al Secretariatului General al Guvernului, conform Mediafax.

Gabriela Firea a precizatt că aceste tramvaie vor circula pe două rute, prima fiind Bucureşti-Măgurele, iar a doua va lega Capitala de zona de nord, spre Ploieşti.

Mai mult, edilul a prezentat o serie de proiecte prin care Municipalitatea îşi propune fluidizarea traficului în Bucureşti, cum ar fi extinderea pasajului Domneşti sau construirea unei staţii de căle ferată.

„Demarăm, în foarte scurt timp, un nod lângă pasajul Domneşti, o zonă vulnerabilă, ce va fi realizat de CNAIR prin extindere la patru benzi şi linie de tramvai rapid din prelungirea Ghencea până la Centură.

Advertisement(…) Pasul următor va fi construirea unei staţii de căi ferate în aceste locaţii şi introducerea transportului local de călători pe centura feroviară. Trasportul urban pe calea ferată este utilizat în marile aglomerări urbane din Europa, în timp, ce reţeaua ferată din Bucureşti stă neultilizată de aproape 30 de ani”, a adăugat Firea.

Vezi și Mega – surpriză! Ce job are acum Irina Tănase, iubita lui Dragnea

(DOVADĂ VIDEO) Lovitură de TEATRU! Kaufland face publice IMAGINILE care răstoarnă situaţia

Prejudiciu URIAȘ! Procese grele între statul român și cel mai cunoscut club din România! Un fost ministru, și el implicat! Procurorii SUSPECTEAZĂ un abuz în serviciu

Un șeic din Abu Dhabi vine în România: Ce afacere vrea să preia în schimbul a 200 de milioane de euro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare