sursa foto:  gandul.ro

Raed Arafat, atenționare pentru cei care merg la mare în Bulgaria: ‘Au crescut cazurile și este sub monitorizarea INSP’

Raed Arafat a atras atenția că Bulgaria se confruntă în momentul de față cu o creștere alarmantă a numărului de infectări.

 

Șeful DSU Raed Arafat a declarat, că dacă numărul cazurilor noi de COVID-19 va fi prea mare românii care aleg să-și petreacă vacanțele pe litoralul bulgăresc vor risca să stea în izolare 14 zile la revenirea în România.

”Bulgaria e sub monitorizare, au crescut cazurile și este sub monitorizarea INSP. Dacă va continua în acest mod, este posibil să se ia decizia la nivelul Institutului Național (…)  Nu este pericol de închidere a graniţelor, ci de revenire la izolare” a spus Raed Arafat, conform Antena3.

De la începutul pandemiei COVID-19 Bulgaria a înregistrat numai 3.266 de cazuri de infectare, dintre care 172 de decese. Însă, pe fondul măsurilor de relaxare, în ultimele şapte zile s-a înregistrat un record de 555 de noi cazuri.

Citește și:

SURSE Coronavirusul ‘pătrunde’ în Primărie! Un nou focar de infecție bubuie în România?

Magistratura – afacere de familie. Cine e și ce încasări are de la statul român judecătorul care l-a eliberat pe criminalul care i-a dat foc tinerei de 17 ani

Legea a fost aprobată! Se dau banii înapoi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare