sursa foto:  capital.ro

Românii cu rate, la pământ! Este cea mai mare creștere din ultimii patru ani

Românii cu credite în lei primesc o lovitură teribilă! Aceasta este cea mai mare creștere a indicelui ROBOR la 3 luni din ultimii patru ani.

Potrivit datelor publicate de Banca Națională a României, ROBOR la 3 luni, indicele în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014.

Robor la 3 luni este indicatorul principal în funcţie de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei. Luni, indicele a crescut la 2,22%. Nivelul anunţat marţi, de 2,28%, este cel mai mare din 27 octombrie 2014, când a fost 2,33%, notează News.ro.

De asemenea, indicele Robor la 6 luni a crescut marţi la 2,52%, cel mai mare nivel din 28 octombrie 2014, când a fost 2,54%.

Banca Naţională a României (BNR) a decis, miercuri 4 aprilie, menţinerea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 2,25% pe an.

Vezi și Lovitură pentru români! Se cere modificarea tuturor contractelor la energie electrică! Ce ar urma să fie introdus în fiecare document

Dezvăluiri din interior: Ce a hotărât Anca, fata Ionelei Prodan, după moartea mamei sale-Ce va face cu partea sa din avere

Mare atenție! Toți șoferii sunt vizați! Măsura care se va aplica în luna mai

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare