sursa foto:  reportervirtual.ro

S-au înțeles! Cu cine a bătut palma RCS&RDS

S-au înțeles! Digi24, televiziune parte a RCS&RDS, gigantul patronat de Zoltan Teszari, a semnat un contract de parteneriat.

Digi24 anunță încheierea unui parteneriat cu Vertical Entertainment, distribuitorul în România al filmului „1917” care a fost premiat la Globurile de Aur și nominalizat la 10 categorii la Premiile Oscar. Astfel, în baza acestui parteneriat, Digi24 va difuza, în exclusivitate, un interviu cu regizorul filmului, Sam Mendes, și actorii principali. Materiale dedicate acestui film și celor implicați în producție vor fi difuzate de Digi24 și digi24.ro pe parcursul campaniei de promovare a filmului în România.

„Pentru publicul cinefil, este deja cunoscută legătura dintre Digi24 și arta cinematografică. Din 2018, am început să difuzăm în fiecare seară de sâmbătă, la ore de maximă audiență, unele dintre cele mai apreciate producții cinematografice românești, multe dintre ele premiate în festivaluri internaționale sau devenite, în timp, filme-cult. Parteneriatul cu Vertical Entertainment completează firesc această înclinație a Digi24 către film. Au mai cântărit la decizia de asociere cu campania de lansare a filmului și metoda inedită de filmare, fără tăieturi, și viziunea regizorală a lui Sam Mendes. Toate acestea ne-au făcut să susținem ca partener media campania de lansare a filmului în România și sperăm ca publicul să meargă în număr cât mai mare ca să îl vizioneze”, a spus Dumitru Rahău, Director Editorial Digi24.

„Suntem deosebit de mândri că distribuim filmul „1917” în cinematografele din Romania şi avem în portofoliul nostru un film care are deja o listă lungă de nominalizări la premiile Oscar şi care a câştigat 2 premii la Globurile de Aur. Rămânem consecvenți misiunii noastre de a distribui filme de cea mai bună calitate publicului român”, a declarat Anca Truţă, Director General al Vertical Entertainment. 

Filmul 1917, în regia lui Sam Mendes, prezintă călătoria a doi soldați britanici din timpul Primului Război Mondial, trimiși pe teritoriul inamic cu misiunea de a transmite un ordin ce va salva viața a 1.600 de soldați, printre aceștia aflându-se și fratele unuia dintre ei. Sam Mendes a proiectat 1917 într-un mod imersiv, visceral. Viziunea lui Mendes de a surprinde călătoria în timp real, invită spectatorul să se alăture personajelor și să se cufunde în călătoria lor turbulentă. Întrucât nu există nicio tăiere în cadrul unei scene, privitorul, la fel ca protagoniștii, nu se poate îndepărta de acțiunea de pe ecran. 1917 are 10 nominălizari la premiile Oscar, printre care Cel mai Bun Film, Cea Mai Bună Regie și Cinematografie și este câștigătorul premiilor Globurile de Aur pentru Cel Mai Bun Film Dramatic și Cel Mai Bun Regizor – Sam Mendes.

Vezi și

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare