sursa foto:  Kanald.ro

Schimbare de proporții la Kanal D! După 10 ani, a fost înlocuit!

Schimbare de proporții la vârful Kanal D! După o perioadă de 10 ani, acesta a fost înlocuit. Aflat pentru o perioadă de 10 ani la conducerea postului, Haluk Kurcer părăsește șefiaKanal D.

Locul său este luat de un al membru al echipei de management: Ugur Yesil, general manager Kanal D din anul 2011. Ugur Yesil preia pozitia de CEO si Executive Board Member Kanal D (Dogan Media International S.A.), informează paginademedia.ro.

Yesil este primul angajat al Kanal D si cel care a pus bazele echipei in 2006 cand Kanal D intra pe piata media din Romania. In perioada 2006-2011 a fost CFO Kanal D, iar din aprilie 2011 si pana in prezent a indeplinit functia de General Manager al postului de televiziune.

Pana la finalul lunii decembrie, Ugur Yesil va prelua atributiile manageriale de la Haluk Kurcer, care va ramane membru al Board-ului, cu atributii diferite, anunță reprezentanții Kanal D.

Kanal D este subsidiara Dogan Sirketler Grubu Holding AS si a emis pentru prima data pe 18 februarie 2007.

Vezi și EXCLUSIV Avem calculele complete! Ce înseamnă, de fapt, creșterea salariului minim – Sumele reale pe care le vor încasa angajații și statul român

Lovitură puternică pentru Orange! Cum își înșela clienții

Modificare-cheie în noua Lege a pensiilor-Mii de persoane vor fi obligate să meargă la medic

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare