sursa foto:  paginademedia.ro

Şefii PRO TV îşi freacă mâinile de bucurie! Ce lovitură URIAŞĂ au dat

Şefii televiziunii din Pache Protopopescu se pot declara mulțumiți. Aceștia au dat o uriașă lovitură în România.

În anul 2017, veniturile realizate pe piața locală de către Central European Media Enterprises (CME), proprietarul PRO TV, au crescut cu 10,6%, pânp la 191,2 milioane de dolari.

Mai mult, în ultimul trimestru al anului trecut, CME a avut venituri de 63,3 de milioane de dolari pe piața locală, cu 15,7% peste cele raportate în perioada similară a anului 2016.

În aceste condiții, profitul operațional înainte de depreciere și amortizare (OIBDA) obținut de CME în România a avansat cu 20%, la 74,4 milioane dolari. În trimestrul al patrulea, OIBDA a fost de 22 milioane de dolari, cu aproape 30% peste cel obținut în urmă cu un an. La un curs de schimb stabil, veniturile CME în România au crescut cu 9,5% în 2017 și cu 9% în perioada octombrie-decembrie. Excluzând variațiile cursului de schimb, OIBDA obținut în România a crescut cu 23% în ultimul trimestru și cu 19,7% pe întregul an, scrie profit.ro.

Pe piața locală, compania este proprietara posturilor PRO TV, PRO TV Internațional, PRO Cinema și MTV România, precum a mai multor site-uri. În plus, în operațiunile de pe piața românească sunt incluse și posturile din Republica Moldova, anume PRO TV Chișinău și Acasă în Moldova.

Vezi și ATENȚIE! NU o să mai bei NICIODATĂ apă de la robinet, după ce o să vezi aceste IMAGINI

EXCLUSIV! Ce funcție și-ar dori acum Rovana Plumb, actualul ministru al Fondurilor Europene

SURPRIZĂ! Ce pensie GRASĂ are Gabriel Oprea – I-a crescut de ZECE ORI într-un an

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare