sursa foto:  fanatik.ro

Situația mizerabilă prin care trecea Cornelia Catanga! A pierdut casa și a fost aruncată în stradă

Cornelia Catanga s-a stins din viață vineri dimineață, la Spitalul Universitar din Capitală, la 63 de ani. Ea a decedat în urma unui stop cardio-respirator, însă, spun medicii, se infectase și cu Covid-19.

Puțini știu că regretata cântăreață de muzică de petrecere ajunsese în stradă, după ce banca i-a luat casa, pentru o datorie de 90.000 de euro.

Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu.

Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva? Promisiuni sunt la ordinea zilei, dar oamenii pozează în victime când trebuie să ajungă la alegeri, dar când ajung, nu mai fac nimic.”, declara, în 2020, Cornelia Catanga.

Aurel Pădureanu a intervenit și el în conversația telefonică a explicat că motivul pentru care nu se pot muta la apartament este programul de studiu al fiului lor. Totodată, acesta a ținut să sublinieze că niciodată nu le-a fost atât de greu pe plan financiar, cum le este acum, din cauza pandemiei.

„El este absolvent de Conservator. A venit din cauza mamei lui. Este o situație delicată. Noi stăm în chirie, plătim 800 de euro pe lună. Nu puteam merge la bloc.

Nu avem cum sta la bloc că băiatul nostru nu are cum să studieze. Speranța noastră este să se dea drumul imediat la cântări. Mai ales Revelioanele erau aur pentru artiști. Noi nu am făcut nimic decât să cântăm. Numai medicamentele ne costă 1.000 de lei lunar.”, a spus, la Antena Stars, Aurel Pădureanu.

Vezi și

EXCLUSIV Tunul pregătit de USR-PLUS! Cărțile făcute de Dan Barna și Cristian Ghinea

Vești uriașe pentru toți românii care au investit în acest sector economic. Se anunță profituri uriașe, în plină pandemie

Document! A fost zburat din funcție! Sursele Bugetul.ro, confirmate după o săptămână!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare