sursa foto:  evz.ro

Surpriză! Unde lucrează soția lui Mirel Palada și ce suma încasează lunar

Sociologul Mirel Palada a ajuns vedetă națională după ce a încercat să-l dea cu capul de masă pe senatorul USR, Mihai Goțiu, într-o pauză publicitară a unei emisiuni de pe B1 Tv. Gestul său uluitor i-a adus multe critici din partea opiniei publice, așa cum era și firesc, însă fostul purtător de cuvânt al Guvernului nu pare să regrete ieșirea sa impardonabilă.

”Nu mor caii când vor useriștii” – a fost primul mesaj al lui Palada după evenimentul care a fost cap de afiș mai bine de două zile.

Palada a mai avut și în trecut ieșiri agresive, însă doar la nivel verbal. În aceste condiții, ne întrebăm cine l-ar putea calma pe acest domn nervos?

Ei bine din declarația sa de avere depusă în decembrie 2015, aflăm și răspunsul. Soția sa, Florentina, care este de profesie psiholog și încă unul foarte bun dacă luăm în calcul veniturile ei.

Aceasta a castigat 183.354 de lei din consiliere psihologica, adica 15.279 de lei (3.400 de euro) pe luna.

Florentina Palada are cartea de munca la un centru de cercetare si consultanta sociologica, de la care a incasat 23.241 de lei (1.936 de lei pe luna), potrivit stirilekanald.ro. Veniturile lui Palada nu erau la nivelul sotiei, acesta castigand 56.316 lei (4.693 de lei pe luna), de la Cancelaria Primului Ministru.

Citește și…

Am aflat SECRETUL! Chiar în apropiere de București, ei au găsit elixirul tinereții!

Anunț URIAȘ de la Vodafone și Telekom! Ce vor primi GRATUIT clienții acestora

O celebră benzinărie intră la rupere! Cum vrea să-i dea gata pe TITANII electricității

EXCLUSIV! De la ce ar fi pornit războiul dintre Daniel Dragomir și Florian Coldea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare