sursa foto:  rfi.ro

Țineți-vă bine! Un liberal ar fi vrut să o înregistreze pe Raluca Turcan în biroul de la Ministerul Muncii, dar n-ar fi știut să folosească Iphone-ul și a fost prins

Lupta pentru putere din interiorul PNL pare să întreacă orice barieră! Un liberal ar fi vrut să o înregistreze pe Ralucat Turcan, dar n-ar fi știut să folosească Iphone-ul și a fost prins.

Conform Turnulsfatului.ro, secretarul general al PNL Sibiu și șeful Comisiei de Apărare a Camerei Deputaților, Constantin Șovăială, a fost surprins înregistrând-o în secret pe șefa organizației județene a PNL, Raluca Turcan, chiar în biroul acesteia de la Ministerul Muncii.

Potrivit sursei citate, acel moment a dus, în final, la candidatura lui Șovăială la șefia organizației.

De asemenea, jurnaliștii amintiți precizează că ideea de a o înregistra pe Raluca Turcan i-a venit lui Șovăială în contextul alegerilor pentru șefia organizației. Supărat că Turcan nu i-a oferit locul doi la Camera Deputaților, la alegerile de anul trecut, secretarul general al organizației s-a gândit să o înregistreze, pentru a-i demonstra acesteia că nu-și ține promisiunile, susțin surse apropiate secretarului organizației.

El spune că intenția nu a fost de a o șantaja, ci de a-i arăta cândva, în timp, că nu se ține de promisiuni. Frustrarea lui vine după ce timp de câteva luni i s-a promis a doua poziție pe lista organizației la alegerile generale de anul trecut. Când a văzut, în final, că a primit locul trei, a avut chiar o cădere nervoasă. Cu toate că în final a obținut totuși postul de deputat, Șovăială a considerat că a fost o jignire la adresa sa acest loc trei de pe liste”, au spus voci din interiorul organizației.

Pe de altă parte, apropiați ai Ralucăi Turcan, susțin că Șovăială era decis să candideze încă din momentul în care s-a hotărât să o înregistreze, făcând lucrul acesta pentru a avea material în campania internă.

Să înregistrezi un ministru la el în birou nu e o acțiune care să arate foarte multă inteligență. Mai ales că momentul s-a petrecut cu câteva zile după ce ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a fost implicat într-o poveste similară, cu stenograme apărute în presă”, susțin apropiați ai liderului PNL Sibiu.

Sursele Turnul Sfatului spun că Șovăială s-a gândit să o înregistreze cu telefonul mobil, iar pentru asta a folosit un Iphone pe care deputatul îl procurase de puțin timp. Neobișnuit cu el, nu a știut că funcția de înregistrare este presetată cu menținerea permanentă pe ecranul principal, iar Raluca Turcan a observat ceva ciudat la aparat. I-a cerut telefonul și l-a predat urgent unui consilier. Acesta, atunci când l-a depozitat într-un sertar, a observat că încă înregistrează, anunțând-o pe șefa PNL Sibiu. Aceasta i-a reproșat lui Șovăială acest gest, iar din acel moment, între cei doi nu a mai existat practic nicio relație de colaborare.

Raluca Turcan a refuzat să comenteze incidentul.

Pe de altă parte, Șovăială a afirmat că este un om de onoare, respingând ”acuzațiile calomnioase lansate la adresa mea, în spațiul public”.

„Sunt consternat și resping categoric acuzațiile calomnioase lansate la adresa mea în spațiul public. Eu sunt om de onoare și un om de echipă, loial oamenilor cu care am muncit împreună și am obșinut rezultate extrordinare pentru organizația PNL Sibiu. Astfel de atacuri nu fac cinste celor care le-au lansat după ce eu m-am înscris în competiția internă pentru conducerea organizației PNL Sibiu. Vreau să asigur fiecare membru al organizației noastre că se poate baza pe mine și voi face tot posibilul pentru a le pune în valoare competențele și munca depuse în slujba sibienilor care ne-au acordat încrederea prin votul lor”, a transmis Șovăială.

Liberalului i s-a solicitat să se pronunțe cu privire la „înregistrarea Ralucăi Turcan”, acesta trimițând apoi un mesaj în care spune printre altele că „nu e momentul pentru discutarea în public a unor astfel de întâmplări, reale sau nu”.

Vezi și EXCLUSIV În goana de a nu fi remaniat de Florin Cîțu, un ministru USR-PLUS blochează instituțiile aflate în subordine! Dispoziția dată de Claudiu Năsui și către omul lui Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare