sursa foto:  Observator

Un expert criminolog sparge gheața! Are la îndemână un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat

Expertul criminolog Dan Antonescu a identificat o posibilă dovadă a faptului că Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe Alexandra ci, de fapt, aceasta a fost ‘livrată’ de individ unei rețele de traficanți de carne vie.

„Îl suspicionez ca fiind unealta unor oameni care se ocupă cu traficul de persoane. De ce spun asta: el îndeplinește niște condiții foarte greu de găsit la alte persoane. Omul acesta are probleme psihice – are 8 sau 10 internări, e adevărat nu peste niște afecțiuni extraordinar de grave. Mă întreb eu medicul care l-a internat și l-a tratat a anunțat cumva Poliția că are sun tratament un bolnav u cu probleme psihice și că acel bolnav are permis de conducere? Nu! Era absolut obligat să o facă. Cine are la îndemână un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat, cu niște fixații de ordin psihiatric, care posedă permis de conducere. Atunci când faci taximetrie într-o zonă ca asta foarte mică nu se poate să nu ai sprijinul cumva, umbrela cuiva ținută deasupra. Cineva l-a acoperit”, a spus Dan Antonescu, la Antena3.

Citește și

SURSE Incompetență sau complicitate? De-abia azi a fost cerut desfășurătorul numărului de pe care a fost sunată mama Alexandrei

EXCLUSIV Un polițist craiovean implicat în cazul șocant din Caracal?! Coincidență stranie (AUDIO)

Rețea de proxenetism în Caracal! Zeci de eleve, obligate să se prostitueze!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare