sursa foto:  reporteris.ro

VIDEO Șerban Nicolae, atac furibund! ‘Cât despre țâfna penelistă; Incompetența și iresponsabilitatea guvernanților peneliști agravează criza’

Senatorul Șerban Nicolae a lansat un atac pe pagina sa de Facebook, asupra Guvernului liberal și a lui Klaus Iohannis. Acesta îi acuză de iresponsabilitate și o proastă guvernare în actuala situație dificilă prin care trece țara.

”EPIDEMIA DE GUVERNANȚI IRESPONSABILI

Incompetența si iresponsabilitatea guvernanților peneliști agravează criza. În lipsa unor masuri de protecție sanitară clare, coerente, aplicabile eficient, Iohannis și restul peneliștilor recurg la amenințări și sancțiuni, cu ură și aroganță față de români.


Nu cu degete acuzatoare, cu amenzi halucinante și amențări cu starea de urgență se face apel la unitate și solidaritate. Puși în fața deciziilor haotice și iraționale ale guvernanților, românii au răspuns echilibrat și respectat măsurile de protecție cu decență, înțelepciune și bun-simț. Exact ce le lipsește lui Iohannis și celorlalți peneliști.


Urgent, doctorul Arafat și ceilalți specialiști implicați trebuie să elaboreze și să publice „Planul măsurilor de protecție sanitară”, sectorial, clar, coerent și motivat, astfel încât românii să știe exact ce și cum trebuie să facă pentru ca activitățile sociale și economice să se poată relua în condiții de siguranță pentru viața și sănătatea oamenilor.


Cât despre țâfna penelistă, îi asigur că în 24 de ore Parlamentul va spulbera o eventuală stare de urgență instituită abuziv și absurd.
Românii au dat jos masca incompetenței și iresponsabilității sub care se ascunseseră Iohannis și ceilalți politruci!”, a postat Șerban Nicolae pe pagina sa de Facebook.

EPIDEMIA DE GUVERNANȚI IRESPONSABILIIncompetența si iresponsabilitatea guvernanților peneliști agravează criza. În lipsa unor masuri de protecție sanitară clare, coerente, aplicabile eficient, Iohannis și restul peneliștilor recurg la amenințări și sancțiuni, cu ură și aroganță față de români.Nu cu degete acuzatoare, cu amenzi halucinante și amențări cu starea de urgență se face apel la unitate și solidaritate. Puși în fața deciziilor haotice și iraționale ale guvernanților, românii au răspuns echilibrat și respectat măsurile de protecție cu decență, înțelepciune și bun-simț. Exact ce le lipsește lui Iohannis și celorlalți peneliști.Urgent, doctorul Arafat și ceilalți specialiști implicați trebuie să elaboreze și să publice "Planul măsurilor de protecție sanitară", sectorial, clar, coerent și motivat, astfel încât românii să știe exact ce și cum trebuie să facă pentru ca activitățile sociale și economice să se poată relua în condiții de siguranță pentru viața și sănătatea oamenilor.Cât despre țâfna penelistă, îi asigur că în 24 de ore Parlamentul va spulbera o eventuală stare de urgență instituită abuziv și absurd.Românii au dat jos masca incompetenței și iresponsabilității sub care se ascunseseră Iohannis și ceilalți politruci!

Publicată de Serban Nicolae pe Sâmbătă, 16 mai 2020

Citește și:

Scandalul de proporții care zguduie Poliția Română din temelii! Apel către Traian Berbeceanu și Marcel Vela

Un nume greu din politică încearcă să își ascundă șpăgile de autorități, dar acestea închid ochii

EXCLUSIV Guvernul Orban, lovitură pentru angajații din SRI, SPP, STS, militari, jandarmi și pompieri! Dumitru Coarnă: ‘Le-a amputat din drepturi’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare