sursa foto:  Facebook

Am avut dreptate! Protestul făcut la comanda USR-PLUS a fost un fiasco

Vineri, Bugetul.ro scria că „Protestul #Rezist, demarat împotriva lui Florin Cîțu, se anunță a fi un fiasco!” și v-am prezentat o situație similară în care „Corupția ucide” a dat chix: în toamna lui 2016, când același om din spatele ONG-ului, Florin Bădiță, a organizat o manifestație de susținere a lui Dacian Cioloș, liderul USR-PLUS.

Protestul #Rezist, demarat împotriva lui Florin Cîțu, se anunță a fi un fiasco! Situație similară: Eveniment ratat pro-Cioloș

Iată că am avut dreptate, iar ieri, în Piața Victoriei, la protestul anti-Florin Cîțu, ce pare a fi făcut la comanda USR-PLUS, nu s-au strâns decât câteva zeci de persoane.

Vezi și SURSE Rareș Bogdan, către Dan Barna: ‘Dane, l-ați întrecut pe Dragnea! Vă dați seama cât de ridicoli sunteți și tu, și Drulă?’

Ce am scris vineri:

<<Manifestația pregătită de Corupția Ucide pare a fi, de această dată, un fiasco, dat fiind că, până la această oră, și-au anunțat participarea doar 336 de persoane.

O situație similară a fost înregistrată în toamna anului 2016, când Florin Bădiță, omul din spatele Corupția Ucide, a organizat un protest de susținere a lui Dacian Cioloș și a Guvernului său. Același Bădiță a organizat, în 2016, o „Întâlnire de apreciere a Guvernului Cioloș – 1 an de guvern tehnocrat”.

Vezi și SURSE Mesaj intern în PNL! ‘Domnul Orban vrea să-și dea jos propriul guvern, asemeni lui Liviu Dragnea, cot la cot cu USR și AUR’

intalnire apreciere guvern

Evenimentul ce a avut loc la 17 noiembrie 2016 s-a dovedit a fi un fiasco, la întâlnire neprezentându-se mai mult de 20 de persoane, după cum a scris Bugetul.ro în februarie 2017 AICI.

Vezi și „Armata” din spatele protestelor anti-Guvern! În 2016, eveniment pro-Cioloș!

De altfel, la 10 februarie 2017, Bugetul.ro vă dezvăluia că protestele împotriva Cabinetului Grindeanu, după adoptarea celebrei Ordonanțe 13, au fost declanșate de parlamentari USR.

Vezi și Se face lumină! Cine au fost politicienii care au dat startul la protestele din fața Guvernului

Acum, USR-PLUS pare să se folosească din nou de protestatarii #Rezist.

Vezi și Opinie: Consilierul pe probleme de chiloți, pardon!, Justiție al lui Klaus Iohannis

Tot protestatarii #Rezist au dat drumul la dezvăluirile legate de cele două zile petrecute de Florin Cîțu în pușcărie, în SUA, după ce a fost prins băut la volan

Protestatarii #Rezist se implică în lupta internă din Partidul Național Liberal. Marți, pe pagina de Faceook „Legalizăm.ro” a fost lansat un atac pe față la adresa premierului Florin Cîțu. Cei de la Legalizăm.ro susțin că Florin Cîțu a făcut pușcărie două zile, în perioada în care a fost la studii în SUA, pentru că a condus sub influența alcoolului sau a drogurilor. Bugetul.ro vă dezvăluie cine se află în spatele Legalizăm.ro. Proiectul „Legalizăm.ro” este susținut de ONG-ul Evoluție în Instituție. Cine este președintele ONG-ului respectiv? Nimeni altul decât liderul #Rezist Cristian Dide.

Legalizăm.ro recunoaște pe pagina de socializare că acest atac este unul lansat în contextul luptei pentru șefia Partidului Național Liberal.

Mai mult, „reziștii” afirmă că aceste informații le-au fost furnizate de oameni care îl susțin pe contracandidatul lui Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL-ului, Ludovic Orban.

Pe de altă parte, în spatele atacului s-ar putea afla, în realitate, partenerii de Coaliție din USR-PLUS, având în vedere că Dide a fost observator electoral pentru Alianța 2020, la alegerile europarlamentare din 2019. Astfel, lupta internă din PNL ar putea fi folosită pentru a distrage atenția de la adevărații păpușari care au comandat atacul la premier.”, scriam la 11 august 2021.

Vezi și EXCLUSIV Cine a început să-i ‘sape groapa’ lui Florin Cîțu: Operațiunea declanșată de #Rezist

Protestul anunțat de Corupția Ucide pentru sâmbătă, ora 18:00, în Piața Victoriei:

„Am protestat ani de zile pentru o Justiție Independentă. Astăzi, ea este încă o dată asaltată, doar că de data asta de către liberalii care promiteau în campanie că vor face reforme și că ei nu sunt ca PSD!
Florin Cîțu, premierul României, acționează conform propriilor interese și demite pe rând miniștri incomozi, care îndrăznesc să facă acele reforme promise oamenilor care au ieșit ani de zile la proteste. Prima dată a fost Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății pe motiv că nu s-a consultat cu premierul care nu răspundea apelurilor, pe nici una dintre căile de comunicație pe care le avea la îndemână, în timp ce motivul real era concursul de la Casele de Sănătate.

Acum a venit rândul lui Stelian Ion, ministrul Justiției, care nu a acceptat să treacă din pix PNDL 3, un program de dezvoltare locală, care în forma actuală nu reprezintă nimic altceva decât un aspirator de bani de la buget și mită pentru primarii care i-ar aduce voturi în lupta internă pentru șefia PNL, lui Cîțu. 10 miliarde de € folosiți de Florin Cîțu pentru propriile interese, iar țara încă n-a ieșit din noroaie. Încă există localități fără canalizare, fără apă curentă, gaze, drumuri. Dar țara nu contează în fața puterii!

Dincolo de asta, Florin Cîțu blochează în ultimul moment procedura de numire a șefilor de parchete, reformă care ar fi putut aduce la conducerea DNA, DIICOT și a Parchetului General oameni independenți față de politicieni și de grupuri de interes. Dezamăgitor! Florin Cîțu și Președintele Klaus Iohannis nu doresc nimic altceva decât o Justiție subordonată lor!

De un cinism absolut a fost și reproșul adresat ieri de prim-ministru ministrului justiției că nu a reușit desființarea SIIJ, deși blocarea în Parlament a proiectului de lege a fost comisă de partenerii de guvernare ai oricui câștigă alegerile, organizația de viitoare tristă amintire UDMR, în tăcerea complice a PNL și a președintelui Iohannis.
Ieșim în stradă pentru a cere demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier al României, pentru că acesta săvârșește abuz de putere, la fel ca Liviu Dragnea, pe care îl blama la televizor, dar îl admira în secret, după cum bine observăm!

Vrem reforme reale!
Vrem Justiție Independentă!
Vrem șefi de Parchete independenți de politicieni și grupuri de interese!
Vrem investiție transparentă, făcută cu cap în dezvoltarea locală!
Vrem Justiție, Nu Corupție!
Cîţu DEMISIA!!!
#demisia #justitieindependenta #justitienucoruptie #florincitu #primministru #protest #piatavictoriei”.>>

Doar câteva zeci de persoane au ieșit în Piața Victoriei, sâmbătă

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, în aer liber şi monument

 

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, în aer liber şi mulţime

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, stradă, drum şi text care spune „DEMISIA!”

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare