proteste rezist

sursa foto:  evz.ro

Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

Andrei Caramitru, una dintre cele mai acide voci USR-iste și fiul directorului Teatrului Național din București, intervine dur în scandalul momentului.

După ce actorii Mihai Călin și Marius Manole l-au atacat pe directorul TNB, Ion Caramitru, acuzându-l că a pus monopol pe teatru, Cramitru Jr. sare în apărarea tatălui său.

„Văd ca tot circula – iar și iar – aberații despre TNB. 2 tineri actori (unul de mare talent; altul profund mediocru) sunt foarte supărați. Oamenii sunt din rezist, dar nu înseamnă ca au un dram de dreptate (ca deh – lumea asta a artei e plină de ego și de dive, așa e peste tot). Deși au fost zeci de controale, non stop, nimeni nu a găsit nimic, nici o problema, doar o instituție care merge super bine (printre putinele de stat din țară), unde sălile sunt pline și in care legea este aplicată perfect.

Dar ei nu și nu. Hai sa facem panaramă și scandal. Dacă nu avem argumente – mințim. Dacă vor sa schimbe legile (ca asta înțeleg ca e problema – nu ce face TNB aplicându-le) – sa facă lobby in parlament. Nu circ și minciuni.

Eu sincer sper ca directia TNB sa ii dea frumos in judecata și sa explice acolo la tribunal de unde scot aberațiile si minciunile astea. Eu asta as face.”, acuză Andrei Caramitru.

Vezi și Sorina Matei pune foc pe cazul Caracal: ‘Ține să se facă de râs până la final’/Dezvăluire după ce s-a anunțat că FBI intervine în anchetă

Surpriză pentru o categorie de angajați- Veți beneficia de un nou ajutor financiar

Nucleara în Poliție, după cazul Caracal: Reînvie un serviciu!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare