sursa foto:  Facebook

Atac din Parlamentul României la adresa lui Marian Godină: Pe guvernare PSD e normal, pe guvernare PNL – nu!

Cristian Vasilcoiu, consilierul lui Marius Budăi de la Camera Deputaților, lansează un atac dur la adresa lui Marian Godină.

Reacția lui Vasilcoiu vine în contextul în care Godină i-a criticat pe polițiștii care au protestat împotriva Guvernului Cîțu și a deciziei privind înghețarea salariilor bugetarilor.

Fostul jurnalist îl acuză pe Godină de „ipocrizie”, precizând că polițistul „consideră că pe guvernare PSD e normal să protestezi pentru salarii, pe guvernare PNL – nu!”.

Uite, de aia nu îmi plac mie oamenii care nu sunt oameni!
Domnul Godină spune, acum, că nu e de acord cu protestele polițiștilor. E dreptul dumnealui să nu fie.
Dar domnul Godină a protestat și a lăudat protestatarii polițiști, pe vremea când eram eu la Ministerul Muncii!
Și a mai și inventat că ar fi avut Ministerul Muncii cantină cu prețuri mici, când cantina era a dumnealor de la Interne!
Așadar, domnul Godină consideră că pe guvernare PSD e normal să protestezi pentru salarii, pe guvernare PNL – nu!
Așa e cu sofismul și ipocrizia!”, este mesajul postat de Cristian Vasilcoiu.

Vezi și Bătaie de joc? Clotilde Armand trebuie să dea explicații! Parcul Elisabeta Rizea, inaugurat de Armand pe final de 2020, se află în litigiu?

Mare atenție, șoferi! Au loc schimbări importante în acest an

Previziune sumbră a unui cunoscut economist: ‘Multe companii vor căuta să își reducă schemele de personal. Presiunea pe angajați va crește’

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, text care spune „21:37 Andreea Elena Palea alți 94 Îmi place 12 comentarii Comentează Trimite Marian Godina Poziția mea față de protestele polițiștilor f MARIAN GODINA Proteste ale unor polițiști 2mii 359 de comentarii 98 de distribuiri Îmi place Comentează Distribuie Daniela Gherga Gandești cum trebuie rebuie,cum ar trebui să gandească mulți concetățeni!lm... Vezi mai mult Răspunde imi place Scrie un comentariu... 20 Bogdan Tiberiu lacob”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare