salariul minim

sursa foto:  sputnik.md

Contract de milioane de euro pentru curățenie și deszăpezire. Cât s-a investit în acesta și de ce este blocat

Licitația pentru atribuirea serviciilor de salubrizare a domeniului public și deszăpezire este din nou blocată de o contestație. 

Iniţial, 10 firme s-au arătat interesate de acest acord-cadru care ar urma să fie semnat pe o perioadă de 4 ani. Valoarea totală a acestui contract este estimată între 52,41 milioane de lei cu TVA (11,5 milioane de euro) şi 209,66 milioane de lei cu TVA (45 de milioane de euro).

Obiectul acestei proceduri este de a încheia un acord-cadru, pentru o perioadă de 4 ani, pentru asigurarea serviciilor de salubrizare şi deszăpezire, respectiv: servicii de măturat, spălat, stropit, întreţinere a căilor publice şi cosit, greblat şi întreţinerea curăţeniei în zonele verzi, precum şi combaterea înzăpezirii, combaterea poleiului, activităţi de deszăpezire, de îndepărtare a zăpezii, de prevenire a înzăpezirii şi de prevenire a producerii poleiului în Brașov, scrie Adevărul.

Citește și:

S-a aflat! Cât de bogat era Ilie Balaci, legendarul fotbalist decedat duminică – Sumele colosale care i-au intrat în conturi

Angi Șerban a spus tot! Ce a pățit celebra protestatară #Rezist

SURSE O nouă lovitură grea încasată de cel mai temut interlop din România! Autoritățile au lansat ofensiva împotriva sa

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare