sursa foto:  RFI.RO

Dezastru economic pentru România! Lipsesc bani

Guvernul a ajuns la fundul sacului! O spune voalat și economistul șef al Băncii Naționale, Valentin Lazea, dar o arată și datele furnizate de Eurostat

Conform unor surse guvernamentale, până în decembrie 2018, Guvernul ar avea nevoie de 13 miliarde de lei, bani pe care nimeni nu ştie de unde să-i aducă la bugetul statului. Ministrul Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici i-ar fi cerut şefului ANAF, Ionuţ Mişa să facă rost de aceşti bani, însă Mişa i-ar fi replicat că nu poate obţine mai mult de 6 miliarde de lei.

Presiunea este foarte mare în acest moment, iar cei de la Fisc  ar intenţiona să înăsprească şi mai mult controalele la firme şi a aplica amenzi pentru a reuşi să reducă din deficitul care există astăzi la Guvern.

Totuți Ionuţ Mişa insistă că indiferent ce ar face, 13 miliarde tot nu va reuşi să aducă până la sfârşitul anului. În replică, Teodorovici ar cere ca acesta să fie înlocuit.

Vezi și

Decizia Guvernului, publicată în Monitorul Oficial! Schimbare radicală de la 1 ianuarie 2019 – Toți angajații din România beneficiază de asta

Surpriză! Soția lui Tudorel Toader are o nouă ocupație- Ce face, mai nou, Elena Toader

Detaliu mai puţin ştiut! Cu ce se ocupă fratele lui Rareş Bogdan

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare