sursa foto:  evz.ro

După #Teleormanleaks, Rise Project mai face o dezvăluire devastatoare! Pe cine a pus tunurile azi

O nouă anchetă explozivă a fost publicată astăzi de jurnaliștii de la Rise Project! După Liviu Dragnea, aceștia pun tunurile pe un europarlamentar ALDE.

Rise Project a publicat, miercuri, o anchetă prin care îl prezintă pe tatăl europarlamentarului Ramona Mănescu, Mihai Bolboceanu, ca fiind un pensionar care se împrumuta pentru o Dacie, însă au trecut, prin conturile sale, aproape 4 milioane de euro.

Potrivit Rise Project, tatăl Ramonei Mănescu, Mihai Bolboceanu (fost tehnician din marina militară), ar fi „om de paie”, adică un „personaj obscur, pierdut într-un ocean de anonimitate, împins în faţă pentru a-i ascunde pe adevăraţii beneficiari ai marilor tunuri financiare”.

„Era unul dintre membrii acelei caste ascunse, de la vârful societăţii, pe care lumea o intuieşte, fără să o poată vedea, a îmbogăţiţilor peste noapte. (…) Într-un singur an, 2009, îşi cumpărase trei apartamente de lux! Două pe malul mării, lângă panglica de nisip a plajei din Constanţa, iar unul la munte, faţă în faţă cu linia de sosire a pârtiei din Predeal. Plătise pentru ele circa 870.000 de euro”, arată investigaţia celor de la Rise Project.

Sursa citată precizează că tatăl lui Mănescu şi-a permis să cumpere imobilele deoarece „plonjase în paradisul de afaceri al mafiei retrocedărilor”, el fiind împins în faţă.

„Fusese folosit de fiica sa, europarlamentarul Ramona Mănescu, şi de ginere, Rareş Mănescu, în operaţiunea de preluare, contra unor sume derizorii de bani, a mai multor drepturi succesorale referitoare la nişte terenuri foarte întinse din Bucureşti. Erau drepturile succesorale ale unor familii care pretindeau că fuseseră expropriate în epoca totalitară şi care nu reuşiseră să îşi recupereze pământurile de la stat. Imediat însă după ce „Mişu” Bolboceanu preluase drepturile lor, terenurile – neretrocedate ani la rând, la cererea unor oameni simpli – fuseseră restituite. Câteva săptămâni sau luni mai târziu, în plin boom imobiliar, Bolboceanu le vânduse pe piaţa liberă, cu un profit de 3,7 milioane de euro”, mai spun jurnaliştii de la Rise Project.

Ramona Mănescu a fost europarlamentar PNL până în anul 2017, scrie Mediafax.

Vezi șiRareș Bogdan anunță dezastrul pentru Mălin Bot! Lovitură de grație pentru jurnalistul #Rezist

SURSE Motivul real al dezertărilor din PSD! Blatul făcut de Liviu Dragnea

Imagini în premieră! Cum arată vila ‘Umbrei’ lui Klaus Iohannis – Aceasta este locuința prădată de hoți de 1 Decembrie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare