sursa foto:  wowbiz.ro

Minodora a rupt tăcerea după moartea Denisei! Nu s-a mai putut abține…

Moartea Denisei Răducu a fost o întâmplare foarte dureroasă, dar și un prilej de afirmare pentru multe personalități din lumea mondenă. Denisa a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, nimic nu a salvat-o.

Ce care a avut acces constant și a fost lângă cântăreață, a fost Minodora. De asemenea, aceasta a reprezentat și un liant între presă și familia Denisei. Potrivit Wowbiz, Minodora a fost singura care a reușit să o vadă pe Denisa în ultimele clipe de viață.

În ciuda intențiilor sale bune, Minodora a fost criticată dur de internauți. Aceștia au susținut că solista ar profita de starea Denisei pentru a se afirma.

După înmormântare, Minodora nu a mai putut să se abțină și a răspuns criticilor.

Am anuntat in mod public ca nu voi putea ajunge la Denisa la inmormantare. Am facut un drum special de la Constanta si am stat la capela la Bellu timp de vreo doua ore, am stat alaturi de familie. Asa ca nu sunt de acord cu comentariile si injuraturile pe care le-am primis aici. Mi-a zis o doamna ca ii vine sa vomite pe mine. Eu nu sunt o persoana care sa admite lucrul asta, sunt o persoana care nu vrea sa deranjeze pe nimei si acelasi lucru il vreau si de la oameni. Daca as fi fost un Gigi Becali, pe care eu il apreciez enorm, as fi ajutat atatia oameni. Insa nu, sunt un artist care duce un trai decent si cam atat”.
Minodora i-a taxat aspru pe toti cei care au avut de spus cuvinte injurioase.
„Uite, Emi Emanuel vorbeste cu „Ce aia mea..iti faci reclama cu Denisa!” Uitati-va, fratilor, cat tupeu groaznic. Bai, ce oameni, incredibil”, a reactionat artista, intr-un live pe Facebook.

Vezi și Detalii șocante! Mihai Gâdea, dezvăluiri bombă despre MAFIA din România

ATENȚIE! S-a publicat lista produselor din România care prezintă diferențe față de cele comercializate în UE

Schimbări la Antena 1! Cine îi înlocuiește pe Răzvan și Dani și ce vedetă nouă va fi în prim plan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare