sursa foto:  ziaruldepenet.ro

Motivul este INCREDIBIL! De ce se ÎNCHIDE această fabrică și sute de români rămân pe drumuri

În urmă cu o săptămână, Bugetul.ro vă dezvăluia că sute de români vor rămâne fără serviciu, după ce o fabrică a decis să închidă porțile, la sfârșitul lunii martie.

Vezi și Veste DEVASTATOARE pentru circa 700 de români! Ce fabrică își ÎNCHIDE porțile

Este vorba de Delphi, un mare producător de componente auto. În urma deciziei celor de la Delphi, aproape 700 de persoane vor rămâne fără un loc de muncă.

Motivul pentru care Delphi a hotărât să închidă fabrica din Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, este, însă, incredibil. Ei au luat această decizie din cauza lipsei de personal.

„În urma întâlnirii avute în data de 19 ianuarie cu reprezentanţii sindicatului, echipa de management Aptiv Electrical Distribution Systems Romania a comunicat faptul că fabrica din Moldova Nouă nu mai poate să susţină un proiect complet din cauza constrângerilor cauzate de forţa de muncă limitată disponibilă în regiune. Pentru a desfăşura un proiect complet specific tipului nostru de industrie, bazat în principal pe forţa de muncă, e nevoie de un număr mai mare de angajaţi decât am reuşit să atragem din regiune. Am fost astfel nevoiţi să luăm decizia de a ne ajusta operaţiunile din România”, a anunţat Delphi Packard.Potrivit reprezentanţilor companiei, activitatea de producţie în Moldova Nouă va fi încetată la sfârşitul lunii martie, astfel că cei 698 de angajaţi vor rămâne fără locuri de muncă, conform economica.net.

Vezi și ATENȚIE! NU o să mai bei NICIODATĂ apă de la robinet, după ce o să vezi aceste IMAGINI

EXCLUSIV! Ce funcție și-ar dori acum Rovana Plumb, actualul ministru al Fondurilor Europene

SURPRIZĂ! Ce pensie GRASĂ are Gabriel Oprea – I-a crescut de ZECE ORI într-un an

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare