sursa foto:  romania-insider.

Raed Arafat, declarație de ultim moment cu privire la deschiderea restaurantelor: ‘Recomandările medicale vor fi modalitatea prin care se poate face asta’

Raed Arafat a declarat că nu poate să recomande deschiderea restaurantelor, iar dacă aceste vor fi redeschise nu pot fi eliminate complet riscurile de răspândire a coronavirusului.

„Nu pot să recomand deschiderea restaurantelor. Ce pot să vă spun e că dacă se deschid, ce pot recomanda medicii sunt regulile foarte stricte și în ce condiții se deschid. Dar nu cred că cineva vine să recomande să deschidem restaurantele. Nu poate fi o recomandare. Dacă se dorește deschiderea restaurantelor la un moment dat, putem spune condițiile pentru a reduce riscurile. Risc zero nu există. Apoi e iar la latitudinea populației, că una e să le deschizi și alta e dacă populația va merge acolo și în ce condiții va merge acolo, în spațiile închise vorbim. Încă sunt discuții, urmează să se ia o decizie finală. Recoamndările medicale vor fi modalitatea prin care se poate face asta cu cel mai mic risc posibil. Nu vreau să intru în subiect și să dăm drumul la speculații și, în final, să ne trezim că e așa sau altfel.”, a mai declarat Raed Arafat.

Citește și:

EXCLUSIV Transfer de trupe în Poliția Română! Medicii veterinari devin polițiști

Caracatița rubedeniilor din Primăria Iași, condusă de Mihai Chirica: 51 de familii angajate în instituție

Scenariu-bombă: Klaus Iohannis a început să caute urgent soluții pentru a-l da jos pe Ludovic Orban

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare